Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου Skoda Kamiq


H Skoda έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του εσωτερικού του καινούργιου μικρού της SUV, του Kamiq που θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Γενεύης.

Το εσωτερικό του Kamiq λοιπόν ακολουθεί τη λογική αυτού του πρωτότυπου Vision RS αλλά και του επίσης καινούργιου μικρού- μεσαίου Scala. Έτσι o σχεδιασμός είναι σύγχρονος και με μερικές έξυπνες επιλογές. Π.χ. την επέκταση των αεραγωγών προς τις πόρτες προκειμένου να αυξάνεται η αίσθηση του πλάτους. Στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει μια ελεύθερη οθόνη αφής για το σύστημα infotainment, ενώ προαιρετικά ο πίνακας οργάνων μπορεί να είναι ψηφιακός με διαγώνιο 10,25 ιντσών.
Το μεταξόνιο του Kamiq φτάνει τα 2,651 μέτρα, είναι δηλαδή ιδιαίτερα μεγάλο για τα δεδομένα της κατηγορίας και εγγυάται τους καλούς χώρους. Το μέγεθος του πορτμπαγκάζ που κυμαίνεται από τα 400 έως και τα 1.395 λίτρα δίνει μια αρχική αίσθηση ως προς αυτό. 

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!