Αποκαλυπτήρια της προτομής του Αρχιστράτηγου της Επανάστασης του 1821 στη Μακεδονία, Εμμανουήλ Παππά, στην ομώνυμη πλατεία του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Με πάσα τιμή πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 24 Μαρτίου η τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομής του Αρχιστράτηγου της Επανάστασης του 1821 στη Μακεδονία, Εμμανουήλ Παππά, στην ομώνυμη πλατεία του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης (συμβολή των οδών Ελευθερίας και 28ης Οκτωβρίου, Αμπελόκηποι). 

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτριος Χατζηβρέττας, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου ο οποίος και εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας, ο Δήμαρχος του Δήμου Εμμανουήλ Παπά κ. Δημήτριος Νότας, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελοκήπων κ. Ελένη Κόπτη, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Εμμανουήλ Παπά κ. Πάνος Γεώργιος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μενεμένης κ. Αναστασία Παλικαρίδου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αλέξανδρος Κουσενίδης, οι Αντιδήμαρχοι κκ Παύλος Κεσόγλου, Βασίλειος Μανωλόπουλος, Μαρία Αποστολίδου, Κυριάκος Κωνσταντίνου, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ Μανώλης Ιωαννίδης, Μαρία Αρπατζάνη-Τσομπάνογλου, Ηλίας Γρούγιος, Βασίλης Μεζίκης, Γαβρηίλ Παναγιωτίδης, Γεώργιος Κατζικάς, Ευστράτιος Καρράς, Νικόλαος Σουσλόγλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ Γεώργιος Καζαντίδης και Αφροδίτη Λαϊνάκου, ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελοκήπων κ. Ιωάννης Γεννηματάς καθώς και ο Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητα Αμπελοκήπων κ. Ιωάννης Βενετικίδης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και πολιτιστικών συλλόγων του δήμου μας. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και κατέθεσαν στεφάνι: η Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Εμμανουήλ Παπας» κ. Εύα Ματάκου, οι Πρόεδροι των Πολιτιστικών Συλλόγων «Εμμανουήλ Παπάς» στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων, καθώς και εκπρόσωπος του Συλλόγου των Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Αμπελοκήπων.







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!