Εκλογές 2019: Απαγόρευση εισόδου σε εκπροσώπους συνδυασμών κατα τις ώρες λειτουργίας. Επιτρέπεται η παρουσία τους στα διαλείμματα


«Άδεια εισόδου σε σχολικές μονάδες»

Με εγκύκλιό του το υπουργείο Παιδείας διευκρινίζει οτι απαγορεύονται οι επισκέψεις εκπροσώπων συνδυασμών κατά την διάρκεια των ωρών λειτουργίας.  Επιτρέπεται η παρουσία τους στο σχολείο μόνο κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων και αφού ο ενδιαφερόμενος καταθέσει αίτημα προς τον Διευθυντή/ντρια της σχολικής μονάδας τουλάχιστον 2 ημέρες πριν από την προβλεπόμενη επίσκεψη.

Οι ενημερώσεις θα αφορούν μόνο τους εκπαιδευτικούς και το διοικητικό προσωπικό εφόσον υπάρχει και φυσικά όσοι από αυτούς το επιθυμούν. Επίσης οφείλουν να προσκομίζουν εξουσιοδότηση απο τον/την επικεφαλή του συνδυασμού.
Τέλος, η εγκύκλιος  του υπουργείου καταλήγει οτι οι εφημερεύοντες εκπαιδευτικοί ασκούν κανονικά τα καθήκοντά τους και οτι απαγορεύεται η διανομή προεκλογικού υλικού στους μαθητές κατά την διάρκεια της επίσκεψης 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!