Η ΕΠΩΦ στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ωραιόκαστρο, 25/03/2019
Όπως κάθε χρόνο και φέτος η ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο δήμος μας για την 25η Μαρτίου.

Το πρωί, τιμητικό άγημα παρέστη στη δοξολογία που τελέστηκε στον ιερό ναό Κοίμησης της Θεοτόκου κι αμέσως μετά το μέλος του δ.σ Γεωργία Πετρίδου κατέθεσε στεφάνι στο ηρώο.

Στην παρέλαση που ακολούθησε, η ΕΠΩΦ - μετά από σχετικό αίτημα προς τον δήμο - και κατά παρέκκλιση από το ισχύον πρωτόκολλο, άνοιξε την παρέλαση. Εντύπωση και κολακευτικά σχόλια προξένησε το τεραστίων διαστάσεων πανό για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, η παρέλαση των τοπωνυμίων του Πόντου με διαγωνίως μαύρη κορδέλα καθώς κι οι μικροί λυράρηδες του συλλόγου με τις λύρες χωρίς δοξάρι στολισμένες κι αυτές με μαύρες κορδέλες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες κι όλους που συμμετείχαν στον ουλαμό της παρέλασης καθώς και τους γονείς των μικρών παιδιών που μας τα εμπιστεύτηκαν για να παρελάσουν μαζί μας.

Ζήτω η εθνική επανάσταση 1821.
Ζήτω η Ελλάδα μας!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ                            ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!