Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο 34ο Βορειοελλαδικό Ιατρικό Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη

28/03/2019

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
στο 34ο Βορειοελλαδικό Ιατρικό Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει στο 34o Βορειοελλαδικό Ιατρικό Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη (4-6 Απριλίου 2019), στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305). Το συνέδριο διοργανώνεται από την Ιατρική Εταιρία Θεσσαλονίκης. 
Η ανακοίνωση του Τμήματος Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με θέμα «Επιδημιολογική επιτήρηση του ιού του Δυτικού Νείλου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» θα υποστηριχθεί από τους  Α. Αδαμίδου, Γ. Δαδάκου, Ι. Παύλου, Χ. Σκουτζού, Ε. Καραγιάννη και Μ. Σιδηροπούλου. Η παρουσίαση θα γίνει την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace(αίθουσα «Βούλα Πατουλίδου Β’», 9.30-11.00 π.μ.).
Η ανακοίνωση αφορά στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών, την έγκαιρη ανίχνευση και διερεύνηση των κρουσμάτων της νόσου, την εκπαίδευση  του κοινού στη λήψη μέτρων ατομικής προστασίας και περιβάλλοντος χώρου, που θεωρούνται τα ενδεδειγμένα μέτρα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της επιδημίας του 2018, τα οποία εφαρμόστηκαν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!