Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης παρουσίασε τους πρώτους 73 υποψηφίους της παράταξης «Ευ Πόλις»Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 16 Μαρτίου 2019, στη Μονή Λαζαριστών, η πρώτη συνάντηση ενημέρωσης και γνωριμίας των υποψηφίων της παράταξης «Ευ Πόλις» του Δημάρχου Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη για τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.
Παρουσία των πρώην Δημάρχων Πολίχνης Μιχάλη Ξανθόπουλου και Ευκαρπίας Χαράλαμπου Πανταζόγλου, ο Δημήτρης Δεμουρτζίδης παρουσίασε τους πρώτους 73 υποψηφίους που θα διεκδικήσουν την εκλογή τους για το Δημοτικό Συμβούλιο και τις Δημοτικές Κοινότητες Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας της περιόδου 2019 – 2023.
Χαρακτηριστικό της ΄΄ανθρωπογεωγραφίας΄΄ της δημοτικής παράταξης που θα επιδιώξει την επανεκλογή της, είναι η μεγάλη ανανέωση σε πρόσωπα, η σημαντική παρουσία του γυναικείου φύλου που αγγίζει το 40% και το γεγονός ότι αποτελείται από ανθρώπους που μοχθούν καθημερινά για το βιοποριστικό τους επάγγελμα, τη στήριξη της οικογένειάς τους και με την υποψηφιότητά τους επιδιώκουν να υπηρετήσουν τους συμπολίτες τους με τις γνώσεις τους, το μεράκι και την αγάπη τους για τον τόπο.
Οι μικρότεροι σε ηλικία υποψήφιοι της παράταξης του Δημάρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη είναι η 20χρονη Ρωξάνη Γεροντοπούλου, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, ο 22χρονος Κωνσταντίνος Σωτηρέλης, φοιτητής στη Φιλοσοφική Σχολή του Α.Π.Θ. & συντάκτης σεwebsite της Ροκ Μουσικής και ο 25χρονος Χαράλαμπος Σαραφίδης, προγραμματιστής.
Ο Δήμαρχος έκανε μια αποτίμηση των παρεμβάσεων και των πράξεων της πρώτης θητείας της Διοίκησής του, το θετικό αποτύπωμα σε κοινωνική πολιτική, υγεία, καθημερινότητα, καθαριότητα, πράσινο, περιβάλλον, τεχνικά έργα, σχολική στέγη, πολεοδομία, ευρωπαϊκή και εγχώρια χρηματοδότηση, νέες τεχνολογίες, παιδεία – πολιτισμό – αθλητισμό.
Ολοκλήρωσε την αναφορά του στα πεπραγμένα με τις σημαντικές ημερομηνίες για την παραχώρηση του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά και την εξέλιξή του σε Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά, ενώ για το πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου υπενθύμισε ότι μετά τη δικαίωση στην εκδίκαση της δίωξης από το ΤΕΘΑ, ο αγώνας συνεχίζεται για απόδοσή του στους πολίτες και αξιοποίησή του με δράσεις εκπαίδευσης, αναψυχής, πολιτισμού, αθλητισμού.

Ο Δημήτρης Δεμουρτζίδης ζήτησε από τους υποψηφίους να μην παρασυρθούν από όσους διαστρεβλώνουν συστηματικά την αλήθεια, από τη στείρα αντιδραστικότητα, από τους εντυπωσιασμούς και όσους έχουν ως εργαλείο την πολιτική πλάνη. Να διατηρήσουν το πολιτικό ήθος, να σέβονται όλες τις παρατάξεις που θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών και υπεύθυνα να μιλήσουν για το έργο αυτής της Διοίκησης και για την αλήθεια.
«Αποδείξαμε ότι μπορούμε να εφαρμόσουμε το όραμά μας, να το κάνουμε πράξη. Ζητούμε την εντολή των συμπολιτών μας για να συνεχίσουμε το έργο μας με εντιμότητα, διαφάνεια, αποτελεσματικότητα. Για μια πόλη ανθρώπινη, λειτουργική, σύγχρονη, φιλόξενη, ζωντανή.»


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!