“Αιδώς Αργείοι” για τους “άφαντους” υποψήφιους Δημάρχους, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη Πολιτεία με Όραμα για την σημερινή συνάντηση στη λατομική ζώνη



Υποκρισία και έλλειψη γνήσιου ενδιαφέροντος είναι το μόνο που μπορεί να καταλογίσει κανείς σε όλους όσους έχουν ανακοινώσει υποψηφιότητα για τον Δήμο Ωραιοκάστρου και απουσίαζαν από το σημερινό κάλεσμα στο Μεσαίο, το οποίο απηύθυνε ο Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου, προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες για τα λατομεία και τις μορφές αντίδρασης ενάντια στην λατομική δραστηριότητα.

Οι μοναδικοί που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης,  ο οποίος και έθεσε ανοιχτά την μοναδική προτεραιότητα του ιδίου και της Δημοτικής Αρχής, που δεν είναι άλλη από το “Stop στα λατομεία στο Μεσαίο”, και ο υποψήφιος δήμαρχος Ανέστης Πολυχρονίδης, καθώς και ο πρόεδρος της Ββάθμιας εκπαίδευσης Παντελής Πορφυριάδης, και οι πρόεδροι του Μεσαίου Τάσος Λαζαρίδης, της Λητής Τόλης Χατζηαντωνίου, και Μελισσοχωρίου Σάκης Γκάτσης.

Η παράταξη “Πολιτεία με Όραμα” αισθάνεται την ανάγκη να καταγγείλλει όσους κόπτονται για την διακοπή της προώθησης της λατομικής δραστηριότητας, αλλά στην πράξη είναι “εξαφανισμένοι” από τις εκδηλώσεις και τις πρωτοβουλίες, τις οποίες διοργανώνει η ίδια η κοινωνία του Δήμου μας και εν προκειμένω ο Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου.

“Αιδώς Αργείοι” για όλους όσους μόνο βγάζουν γραπτές και προφορικές ανακοινώσεις για τα λατομεία, αλλά “λάμπουν δια της απουσίας τους” από εκεί που χτυπάει ο παλμός της κοινωνίας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!