Συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Παύλου Μελά, Γ. Λίλτση με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη, 28.02.2019


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Παύλου Μελά, Γ. Λίλτση με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Τα περιθώρια συνεργασίας του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με τον δήμο Παύλου Μελά, όταν η παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» αναλάβει τα ηνία της διοίκησης του δήμου βρέθηκαν επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υποψήφιος δήμαρχος και γιατρός, Γιώργος Λίλτσης με τον νέο πρόεδρο του ΙΣΘ, Νίκο Νίτσα.
Ο κ. Λίλτσης συνοδευόμενος από στελέχη και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» συνεχάρη τον κ. Νίτσα για την εκλογή του στη θέση του προέδρου ενός δραστήριου επιστημονικού συλλόγου της Θεσσαλονίκης με πλούσιο έργο.
Σύμφωνα με τον κ. Λίλτση, προτεραιότητα της διοίκησής του θα είναι η ενδυνάμωση των σχέσεων του δήμου Παύλου Μελά με τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης μέσω της διοργάνωσης εκδηλώσεων για την καλύτερη ενημέρωση και την πρόληψη των πολιτών. «Ως γιατρός είμαι ευαισθητοποιημένος σε ζητήματα πρόληψης. Η πρόληψη σώζει ζωές και θα πρέπει να ενημερώνουμε τους δημότες μας για ασθένειες αλλά και τρόπους αντιμετώπισής τους» ανέφερε ο κ. Λίλτσης.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά κάλεσε τον κ. Νίτσα να πολλαπλασιάσει τις δράσεις του ο Σύλλογος στην δυτική Θεσσαλονίκη, δράσεις που είναι δεκάδες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπως είπε χαρακτηριστικά. Πρότεινε μάλιστα την «φιλοξενία» της καμπάνιας «ΕμβολιάΖΩ» που πραγματοποιεί εδώ και χρόνια ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, στον δήμο Παύλου Μελά.

Ο κ. Λίλτσης ζήτησε μάλιστα από τον πρόεδρο του ΙΣΘ να προμηθεύσει την παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» με ενημερωτικό υλικό, ώστε τα μέλη της παράταξης να το διανείμουν στις 8 Μαρτίου 2019, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
«Η... αποκέντρωση των δράσεων του Συλλόγου θα λειτουργήσει θετικά για τις συνοικίες της δυτικής Θεσσαλονίκης που κάποιοι θέλουν να μετατρέψουν σε χαβούζα της πόλης. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ένας φίλος άκουσε προσεκτικά όσα του είπαμε και συμφώνησε να συνεργαστούμε από την επομένη κι όλας των εκλογών» δήλωσε ο κ. Λίλτσης.
Μεταξύ άλλων, οι δυο άνδρες αναφέρθηκαν στον μεγάλο αριθμό Ελλήνων γιατρών που εγκατέλειψαν τη χώρα προκειμένου να βρουν καλύτερες συνθήκες εργασίας και καλύτερες ευκαιρίες απασχόλησης με τον κ. Λίλτση να υποστηρίζει «εμείς θέλουμε να δώσουμε κίνητρα ώστε οι νέοι μας να παραμείνουν στην χώρα και τον τόπο τους».
Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος δήλωσε ότι ο ΙΣΘ και το προεδρείο του θα έχουν πάντα ανοιχτή πρόσκληση να επισκεφτούν το δημοτικό συμβούλιο Παύλου Μελά και να ενημερώσουν το σώμα για ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.


(Τηλέφωνο επικοινωνίας: Γιώργος Λίλτσης 6944265352)



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!