Έκθεση «Όψεις καθ’ οδόν» στον δήμο Παύλου Μελά


«Όψεις καθ’ οδόν»
1 έως 16 Μαρτίου  2019
Κέντρο Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, Λαγκαδά 221
&
Υπόγεια  Διάβαση, Εναλλακτική  Υπόγεια Διαδρομή, Λαγκαδά 223
 Εγκαίνια Δευτέρα 4 Μαρτίου  2019, 20:30  στην  Υπόγεια  Διάβαση


Κάτω από τον τίτλο «Όψεις καθ’ οδόν» 18 φωτογράφοι, παλιά και νέα μέλη της Φωτογραφικής Λέσχης “Όψεις” του Δήμου Παύλου Μελά, με 69 φωτογραφίες,  παρουσιάζουν τη δουλειά τους σε μικρές ατομικές εκθέσεις.

«Οι 18 φωτογράφοι της λέσχης μέσα από τη διαφορετικότητα της προσέγγισής τους, μέσα από τη χρήση του φωτογραφικού μέσου, με χρώμα ή μαυρόασπρο παρουσιάζουν την άποψή τους για την πραγματικότητα και τον κόσμο, προσδοκώντας παράλληλα σε έναν σιωπηλό διάλογο με το θεατή.»
Τ.Κ.
Στην έκθεση συμμετέχουν οι φωτογράφοι: Έλενα Αθανασιάδου,  Ευγενία Γιαννούλη , Χρήστος Γκίγκης, Τριαντάφυλλος Δάφτσιος , Δήμητρα Δρόσου, Θανάσης Ελμάζης, Άνθιμος Καλπατζίδης, Θόδωρος Κοτταρίδης, Τριαντάφυλλος Κουρούκλας, Απόστολος Κύρου, Γιώργος Κωλέτης, Κατερίνα Μιλόσεβιτς, Παύλος Μπαραχάνος, Αγγελική Παραλή, Μυρσίνη Πατακάκη, Μίνως Σκουλάς, Ευμορφία Στάμου, Λουκάς Τιλσίζογλου.

Λίγα λόγια για τη Φωτογραφική Λέσχη «Όψεις»


Η Φωτογραφική Λέσχη «Όψεις» δημιουργήθηκε τον Μάιο του 1994 από εννιά φωτογράφους της τότε Φωτογραφικής Ομάδας Σταυρούπολης και λειτουργεί στο Δήμο Παύλου Μελά με την υποστήριξή του.
Αποτελεί έναν χώρο αναζήτησης και δημιουργίας που δίνει τη δυνατότητα σε νέους φωτογράφους να βρουν δρόμους έκφρασης και επικοινωνίας μέσα από τη φωτογραφία και την τέχνη γενικότερα. Στηρίζει και προωθεί το έργο των μελών της και καλλιεργεί τη δημιουργική φωτογραφία μέσα από σεμινάρια, διαλέξεις, εκθέσεις, εκδόσεις συνεισφέροντας στη γενικότερη φωτογραφική παιδεία.

Φωτογραφική Λέσχη «Όψεις», Δήμος Παύλου Μελά
Κέντρο Πολιτισμού "Χρήστος Τσακίρης", Λαγκαδά 221, 564 30, Σταυρούπολη , Θεσσαλονίκη
τηλ.: 2313302834 (καθημερινές 08:00 - 14:30), 2313302913 (κάθε Τετάρτη 20:30 -23:00)  Fax : 2313302837


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!