Περιοδεία της Λαϊκή Συσπείρωση στην Πεντάλοφο

Στις 24 Μαρτίου κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο  Δήμαρχο Ωραιοκάστρου Άγγελο Θεμελή επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα Πενταλόφου, όπου συνομίλησε με  κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής και παρουσίασε τις θέσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού σε ένα σύνολο ζητημάτων που τέθηκαν. 
Ο Άγγελος Θεμελής συζήτησε με τους εργαζόμενους για τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ανέδειξε ότι και αυτά αποτελούν κρίκο στην αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων και της ΕΕ, ότι η Περιφερειακή Αρχή και οι Δήμοι έχουν ευθύνες για τη συγκάλυψη των ελλείψεων τόσο στην πολιτική προστασία, όσο και στην Υγεία, ενώ έχουν ευθύνες και στη διαχείριση της φτώχειας. 

Κάλεσε τους εργαζόμενους να αξιοποιήσουν την πείρα τους, να κάνουν κριτήριο ψήφου τη ζωή τους αλλά και τη στάση του ΚΚΕ μπροστά σε κάθε λαϊκό πρόβλημα, σημειώνοντας πως με ισχυρό ΚΚΕ παντού, μπορεί ο λαός να κάνει τη διαφορά!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!