Η Ευδοξία (Εύη) Δεληγιαννίδου στηρίζει τον Αστέριο Γαβότση

Μια δυναμική παρουσία ήρθε να πλαισιώσει την παράταξή μας ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ. Η κα Εύη Δεληγιαννίδου είναι μια γυναίκα που έχει αποδείξει μέσα από την πολυετή συνεισφορά της στο δήμο Ωραιοκάστρου, ότι είναι εργατική, δυναμική και αποτελεσματική. Ως ελεύθερη επαγγελματίας με πολλές υποχρεώσεις, διετέλεσε πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων παιδικών δημοτικών σταθμών της δημοτικής ενότητας Ωραιοκάστρου, εκπρόσωπος γονέων στο Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου δήμου Ωραιοκάστρου, αντιπρόεδρος στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου  και υπεύθυνη τμημάτων γυμναστικής, τένις, χορού, καθώς επίσης και έφορος στο μπάσκετ Κεραυνού. Η εθελοντική της συνεισφορά μέσα από συλλόγους υπήρξε σημαντική. Η προτίμησή της στο πρόσωπό μου, μου δίνει ιδιαίτερη χαρά και της εύχομαι καλή επιτυχία.
Δήλωση Ευδοξίας (Εύη) Δεληγιαννίδου
Είμαι κάτοικος Ωραιοκάστρου από το 1978. Σε αυτό το τόπο μεγάλωσα τα παιδιά μου και βιώνω τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Μέσα από την καθημερινή ενασχόλησή μου με τα κοινά προσπαθώ να βοηθήσω τον συνάνθρωπό μου, με ιδιαίτερη ευαισθησία στα παιδιά.
Στο πρόσωπο του Αστέριου Γαβότση αναγνώρισα τον άνθρωπο που μπορώ να εμπιστευτώ ότι έχει την ικανότητα να διοικήσει και να φέρει στο δήμο μου την ανάπτυξη και την ευημερία που όλοι επιθυμούμε


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!