Άγνοια από τον κ.Παπακωνσταντίνου για το πως διοικείται ένας δήμος

Άγνοια για το πως διοικείται ένας δήμος και σκοπιμότητα που μόνο εκείνος μπορεί να εξηγήσει στην κοινωνία του Δήμου Ωραιοκάστρου είναι τα μόνα που μπορεί να καταλογίσει κάποιος στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και στην παράταξη του αναφορικά με το ζήτημα του Kibo έξω από το αστυνομικό τμήμα του Ωραιοκάστρου.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου σπεύδει να υπερασπιστεί το παραπλανητικό δημοσίευμα του http://www.politesoraiokastrou.gr/oraiokastro/item/7161-doilies-tou-podariou-astunomiko-tmima-oraiokastro-polites-oraiokastrou.html και αποδεικνύει έτσι για μία ακόμη φορά πόση αδιαφορία και έλλειψη γνώσης έχει για τα δημοτικά πράγματα.
Καλά θα κάνει ο κ. Παπακωνσταντίνου, εάν θέλει να γίνει Δήμαρχος κάποια στιγμή στην ζωή του, να γνωρίσει τις υποχρεώσεις του Δήμου και κυρίως τις όποιες θεσμικές και νομικές δεσμεύσεις υφίστανται, προκειμένου να μην βρεθεί μπλεγμένος στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και της δικαιοσύνης.
Η παράταξη του δεν ασκεί κριτική για το καλό του τόπου, αλλά μόνο για να σπιλώσει το έργο της διοίκησης του Δήμου Ωραιοκάστρου, ακόμη και εάν αυτό αφορά στην παραχώρηση ενός Kibo στο Α.Τ. Ωραιοκάστρου.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!