Ομιλία του Αστέριου Γαβότση στον Δρυμό




Ο Δρυμός ψηφίζει «Πολιτεία με Όραμα» και Αστέριο Γαβότση

Σύνθημα νίκης και ανανέωσης της θητείας της νυν δημοτικής αρχής του Ωραιοκάστρου έδωσε ο Δρυμός με μία μεγάλη συγκέντρωση, στην οποία μίλησε ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Αστέριος Γαβότσης.
Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου παρουσίασε ό,τι έχει ήδη υλοποιηθεί στην περιοχή του Δρυμού, αλλά και ό,τι έχει δρομολογηθεί και θα πραγματοποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το ενδιαφέρον και η αγάπη του για την περιοχή ώθησε τον ίδιο προσωπικά αλλά και τους ανθρώπους της διοίκησης, να επωμιστούν το βαρύ καθήκον να αναμετρηθούν με το παρελθόν,και με όσους προσπάθησαν να βάλουν βαρίδιακαι να κρατήσουν τον δήμο στο βυθό, όπως τον είχε παραλάβει ο ίδιος, με τελική σκοπιμότητα την οπισθοδρόμηση.
Εμείς αυτά τα πέντε χρόνια που διοικούμε καταφέραμε να αναστρέψουμε αυτή την πορεία και μαζί θα συνεχίσουμε να κάνουμε τον τόπο μας ακόμα καλύτερο.
Και για όσους έχουν αμφιβολίες να υπενθυμίσω, ότι στον Δρυμό μεταξύ άλλων έγιναν πράξη:
Τρεις νέες πιστοποιημένες παιδικές χαρές, προσπάθειες για επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου οι οποίες έχουν ευοδωθεί, και υπάρχει δέσμευση της ΕΔΑΘΕΣ, για την ένταξη στο πρόγραμμα 2019 2023. Συνεχείς συναντήσεις με την διοίκηση του ΟΑΣΘ, για να λυθεί άμεσα το πρόβλημα των αστικών συγκοινωνιών με την απευθείας σύνδεση της Μυγδονίας με το κέντρο, αλλαγή κάδων απορριμμάτων και παρεμβάσεις στον εξοπλισμό καθαριότητας, ανακύκλωσης και κυκλικής οικονομίας (ενδεικτικά έγινε η προμήθεια υπερσύγχρονου θρυματιστή κλαδιών), έργα ασφαλτόστρωσης που θα έχουν και συνέχεια, συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δρυμού, κατασκευή Κυκλικού Κόμβου Λητής-Δρυμού και Δρυμού Μελισσοχωρίου. Σε εξέλιξη  για την έναρξη της κατασκευής 1.500.000 ευρώ, του πνευματικού κέντρου, εγκρίθηκε επίσης και χρηματοδοτήθηκε έργο 3,18 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση της ποιότητας του νερού στην Μυγδονία, καθαρίστηκαν και εξυγιάνθηκαν 6 γεωτρήσεις στην Μυγδονία και στην Καλλιθέα. Δέσμευση του διευθυντή υγείας κ.Κύρκου, για δεύτερο γιατρό, μεγάλες παρεμβάσεις που  πραγματοποιήθηκαν στο Λύκειο, στο Γυμνάσιο, στο Δημοτικό Σχολείο και στους Παιδικούς Σταθμούς της περιοχής, καθώς έγιναν εκτεταμένες συντηρήσεις, επιδιορθώσεις, προμήθειες εποπτικού εξοπλισμού, αγορά υπερσύχρονων προτζέκτορων και φωτοτυπικών, αντικατάσταση σωμάτων καλοριφέρ, βάψιμο κτιρίων και των αιθουσών, διαμόρφωση των αύλειων χώρων,κα. Ειδικά για τους παιδικούς σταθμούς, τρεις παιδικοί σταθμοί στην Μυγδονία είναι πλέον πλήρως ανανεωμένοι, τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.
Ο Δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης κατέληξε λέγοντας πως ο Δήμος Ωραιοκάστρου διαθέτει έναν ρεαλιστικό και πλεονασματικό προϋπολογισμό για το 2019 και δύναται πλέον να εξετάσει μειώσεις των δημοτικών τελών και να συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του δημότη  ενισχύοντας τις κοινωνικές μας δομές, ακόμη περισσότερο.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!