Απάντηση στον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Χρ. Γιαννούλη από τον δήμαρχο Κορδελιού – Ευόσμου Πέτρο Σούλα


8/3/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Απάντηση στον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Χρ. Γιαννούλη από τον δήμαρχο Κορδελιού – Ευόσμου Πέτρο Σούλα

Με αφορμή ισχυρισμούς του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Χρ. Γιαννούλη για δήθεν απραξία της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας στο θέμα της δυσοσμίας ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου Πέτρος Σούλας απαντά:

 «Ας μη χρησιμοποιεί για προεκλογικούς λόγους ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης το δήμο Κορδελιού – Ευόσμου και την αγωνία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία. Αντιθέτως, η καλή συνεργασία του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας -η οποία και χρηματοδότησε την προγραμματική σύμβαση με το ΑΠΘ- απέδωσε άμεσα αποτελέσματα για τον εντοπισμό της πηγής της δυσοσμίας. Ξεκαθαρίζω με τον πιο απόλυτο τρόπο ότι ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αντιμετώπισαν από κοινού, με την ανάλογη σοβαρότητα το πρόβλημα και με καλή συνεργασία έδωσαν άμεσες λύσεις. Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία των δηλώσεων μου διαστρεβλώνει και παραποιεί τα λεγόμενα μου και την αλήθεια»




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!