Δήλωση στήριξης της Σοφίας Παναγιωτίδου στο Αστέριο Γαβότση


Στη δημοτική μας παράταξη ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ  καλωσορίζουμε την Σοφία Παναγιωτίδου από το Πετρωτό, μια γυναίκα ιδιαίτερα δραστήρια, που με τις γνώσεις και την εμπειρία της στην τοπική αυτοδιοίκηση, μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Πετρωτού, και εθελόντρια στην Παναγία Σουμελά,  μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Με αξιοπιστία, πολλές, σημαντικές και εποικοδομητικές συνεργασίες με τις τοπικές κοινωνίες, προχωράμε και υλοποιούμε ένα πολύπλευρο σχέδιο έργων και παρεμβάσεων σε ολόκληρο τον Δήμο.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 

Η απαίτηση όλων των συμπολιτών μας, είναι ο τόπος μας να πορευτεί σύμφωνα με τις ανάγκες και τις ελπίδες της κοινωνίας μας. Αυτό ήταν που με οδήγησε στην απόφαση να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του δημάρχου μας Αστέριου Γαβότση και να συμπορευτώ με την παράταξη ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ. Όραμα για έναν δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο, συμπαραστάτη στον πολίτη, ευέλικτο, δημιουργικό και διεκδικητικό, που μόνο η εμπειρία του σημερινού μας δημάρχου όλα αυτά τα χρόνια, μπορεί υλοποιήσει.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!