Καλαμαριά Πρώτη Ξανά: Οι προτάσεις και θέσεις για τουριστική ανάπτυξη



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η παρουσίαση των προτάσεων και των θέσεων της νέας ανεξάρτητης δημοτικής  παράταξης "Καλαμαριά Πρώτη Ξανά" θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019, στις 18:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς στην Πλατεία Σκρα.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς και επικεφαλής της παράταξης, Άρης Τεμεκενίδης θα παρουσιάσει συνοπτικά το περίγραμμα των προτάσεων για την ένταξη της Καλαμαριάς στον τουριστικό χάρτη της ευρύτερης περιοχής - από τον οποίο απουσιάζει σήμερα παντελώς - και την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος. Στη συνέχεια, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος της παράταξης "Καλαμαριά Πρώτη Ξανά", κ. Κωνσταντίνα Τέρτση, θα παρουσιάσει τις αναλυτικές προτάσεις και τους επί μέρους άξονες του προγράμματος για την τουριστική ανάπτυξη της Καλαμαριάς.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν "καλές πρακτικές" σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης του Γραφείου  Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ θα υπάρχει παρέμβαση από τον Αντιδήμαρχο Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης, κ. Σπύρο Πέγκα.
Μετά τις παρουσιάσεις, θα υπάρχει δυνατότητα συζήτησης κα ανταλλαγής απόψεων με τους παρευρισκόμενους επαγγελματίες και κατοίκους της Καλαμαριάς.   
Σας περιμένουμε όλους!
 Άρης Τεμεκενίδης, Δημοτικός Σύμβουλος & υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!