Συνάντηση της Σίσσυς Φραγκοπούλου με τον Λάζαρο Κυρίζογλου


Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με τον Πρόεδρο της ΠΕΔ-ΚΜ και Δήμαρχο Αμπελοκήπων Λάζαρο Κυρίζογλου συναντήθηκαν σήμερα η υποψήφια Δήμαρχος Σίσσυ Φραγκοπούλου και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Πόλη Μπροστά- Προοδευτική Συμμαχία για τον δήμο Παύλου Μελά» Ελένη Ορφανίδου, Νίκος Παυλίδης και Θεόφιλος Φραγκόπουλος.
Στη συνάντηση ο κ.Κυρίζογλου ενημέρωσε την υποψήφια Δήμαρχο και τα μέλη της παράταξης για τις διατάξεις που αφορούν τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και περιλαμβάνονται στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο έχει κατατεθεί στη Βουλή και αναμένεται να ψηφιστεί την ερχόμενη Παρασκευή. Ο ίδιος εξέφρασε τους φόβους του για τυχόν προβλήματα στην εκλογική διαδικασία από το ταυτόχρονο στήσιμο τεσσάρων καλπών για τοπικές, δημοτικές, περιφερειακές εκλογές και ευρωεκλογές. Παρουσίασε, δε, την πρότασή του είτε για την ενσωμάτωση του τοπικού συμβουλίου στο κυρίως ψηφοδέλτιο των δημοτικών συμβουλίων είτε για διεξαγωγή των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών στις 19 Μαΐου.
Παράλληλα, Σίσσυ Φραγκοπούλου και Λάζαρος Κυρίζογλου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τα στρατόπεδα της Δυτικής Θεσσαλονίκης και για δράσεις διαδημοτικής συνεργασίας.
«Με την καθιέρωση της απλής αναλογικής η τοπική αυτοδιοίκηση βρίσκεται μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις. Απαιτείται μία νέα κουλτούρα συνεργασιών και συναινέσεων. Οι εποχές έχουν αλλάξει. Εμείς θεωρούμε ότι μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο για τον Δήμο Παύλου Μελά, έχουμε το καλύτερο πρόγραμμα. Ωστόσο, πιστεύουμε στη συνεργασία, όπως φαίνεται και από τον σχηματισμό της παράταξης “Πόλη Μπροστά” και είμαστε ανοιχτοί σε συζητήσεις με όλες τις παρατάξεις που ανήκουν στο δημοκρατικό τόξο», υπογράμμισε η κυρία Φραγκοπούλου.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!