Συνάντηση του πρύτανη του Ευρωπαικού Πανεπιστημίου Κύπρου κ Κώστα Γουλιάμου με τον πρόεδρο του ΙΣΘ κ Νίκο Νίτσα

Θεσσαλονίκη, 19 Μαρτίου 2019
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Ο πρύτανης του Ευρωπαικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΕΠΚ) Κώστας Γουλιάμος -συνοδευόμενος από καθηγητές και εκπροσώπους του συγκεκριμένου ΑΕΙ- επισκέφθηκε τα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΙΣΘ) και συζήτησε θέματα εκπαίδευσης με τον πρόεδρο του ΙΣΘ Νίκο Νίτσα 
 
Ο πρύτανης Κ. Γουλιάμος παρουσίασε στον πρόεδρο Ν. Νίτσα το έργο της Ιατρικής Σχολής του ΕΠΚ, από την οποία να σημειωθεί θα αποφοιτήσουν, τον ερχόμενο Ιούνιο, 18 νέοι γιατροί. Ταυτόχρονα συζήτησαν διερευνητικά τις δυνατότητες να συνεργασθούν οι δύο φορείς, σε κοινές επιστημονικές εκδηλώσεις και δράσεις προς όφελος της εκπαίδευσης των φοιτητών αλλά και της δημόσιας υγείας.  
 
Επίσης ο πρύτανης του ΕΠΚ και ο πρόεδρος του ΙΣΘ μίλησαν και για το ενδεχόμενο οι φοιτητές του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου να κάνουν την πρακτική τους άσκηση σε ιδιωτικά νοσοκομεία ή άλλους φορείς υγείας και περίθαλψης της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας.
 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!