Στον Δρυμό μετά από πρόσκληση των κατοίκων του ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστης Πολυχρονίδης –Σε εξέλιξη η δράση «Μιλήστε με τον Ανέστη στις γειτονιές»




Ωραιόκαστρο 20-03-2019

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στον Δρυμό μετά από πρόσκληση των κατοίκων του ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστης Πολυχρονίδης –Σε εξέλιξη η δράση «Μιλήστε με τον Ανέστη στις γειτονιές»

Σε γειτονιές του δήμου Ωραιοκάστρου μεταβαίνει καθημερινά, μετά από πρόσκληση των κατοίκων τους, ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστης Πολυχρονίδης για να συζητήσουν επί τόπου τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Πρόκειται για τη δράση «Μιλήστε με τον Ανέστη στις γειτονιές» στο πλαίσιο της οποίας ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Τώρα» προσκλήθηκε τη Δευτέρα (18/3) στον Δρυμό όπου το σύστημα της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας υπολειτουργεί ταλαιπωρώντας τους δημότες, κυρίως δε τα άτομα της τρίτης ηλικίας.
Οι κάτοικοι ζήτησαν από τον κ. Πολυχρονίδη να πραγματοποιήσει «αυτοψία» στο τοπικό ιατρείο για να διαπιστώσει και ο ίδιος τα φαινόμενα δυσλειτουργίας τα οποία υπάρχουν και να παρέμβει προς τους αρμόδιους εκπροσώπους της Πολιτείας ώστε αυτά να λυθούν. «Διαπιστώσαμε ότι, πράγματι, σε περιπτώσεις άδειας του τοπικού γιατρού δεν υπάρχει αναπληρωτής του, με αποτέλεσμα να μένουν οι κάτοικοι για πολλές μέρες χωρίς ιατρική φροντίδα και χωρίς τη δυνατότητα συνταγογράφησης. Όπως μας είπαν οι κάτοικοι τις τελευταίες δυο βδομάδες ο γιατρός ήρθε στον Δρυμό μόνο δυο φορές», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου και πρόσθεσε: «Πρέπει να γίνει άμεσα παρέμβαση και να δοθεί λύση στο συγκεκριμένο θέμα».
Στη συνέχεια, ο Ανέστης Πολυχρονίδης, επισκέφθηκε, τα νηπιαγωγεία και το δημοτικό σχολείο όπου είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον διευθυντή του, Χρήστο Ασπρίδη σχετικά με τις ανάγκες που υπάρχουν για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.
Επίσης συναντήθηκε με δημότες της τρίτης ηλικίας, ενώ πραγματοποίησε και «αυτοψία» σε αγροτικό δρόμο τον οποίο έκλεισε ξαφνικά με περίφραξη ένας ιδιώτης. Η σχετική καταγγελία είχε γίνει στο πλαίσιο της συνάντησης «Μιλήστε με τον Ανέστη στον Δρυμό» και ο κ. Πολυχρονίδης μετέβη επί τόπου στο σημείο για να δει την περίφραξη. «Όπως μας είπαν οι κάτοικοι ο συγκεκριμένος δρόμος ήταν πάντα αγροτικός γι’ αυτό θα προχωρήσουμε στην έρευνα της υπόθεσης», δήλωσε σχετικά με το θέμα ο κ. Πολυχρονίδης ο οποίος επισκέφθηκε τον Δρυμό συνοδευόμενος από τον τοπικό σύμβουλο Ωραιοκάστρου, Γιώργο Λαμπρόπουλο και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο ΔΕ Μυγδονίας του Δήμου Ωραιοκάστρου με τη δημοτική παράταξη «Συνεργασία Τώρα, Χρήστο Καρατζιά.
Η δράση «Μιλήστε με τον Ανέστη στις γειτονιές» συνεχίζεται και οι πολίτες  μπορούν να καλούν τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη στέλνοντας email στο sinergasiatora@gmail.com για να συζητήσουν επί τόπου τα προβλήματα που τους απασχολούν.

(Για επικοινωνία: Ανέστης Πολυχρονίδης, τηλ. 6977 355 230)




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!