Τους εργαζόμενους στο ΙΚΑ και ΟΑΕΔ Νεάπολης, επισκέφτηκε και συζήτησε ο υποψήφιος Δήμαρχος με την Λαϊκή Συσπείρωση Νεάπολης-Συκεών, Μπάμπης Βέλλης

«Γνωρίζουμε πολύ καλά τις άσχημες συνθήκες μέσα στις οποίες εργάζεστε, σε ένα κτήριο όχι μόνο ακατάλληλο για τις υπηρεσίες που στεγάζει αλλά και επικίνδυνο από άποψη στατικότητας», ανέφερε ο κ. Βέλλης στους εργαζόμενους του ΙΚΑ Νεάπολης, συνεχίζοντας: «Δεν είναι δυνατό στη σημερινή εποχή να ισχυρίζονται πως δεν μπορούν να βρουν λύση. Ούτε τα τσιμέντα μας έλειψαν, ούτε οι εργάτες ούτε οι μηχανικοί.

Εδώ και χρόνια θα μπορούσαν, αν ήθελαν, να κατασκευάσουν σύγχρονες υποδομές που να καλύπτουν και τις ανάγκες των εργαζομένων αλλά και των χιλιάδων πολιτών που επισκέπτονται τις υπηρεσίες.
Το ΚΚΕ επανειλημμένα έφερε το θέμα στην Βουλή, με επίκαιρες επερωτήσεις, απαιτώντας την άμεση μετεγκατάσταση των υπηρεσιών και την τελική λύση του προβλήματος.

Το ζήτημα είναι ότι το θέμα της κοινωνικής ασφάλισης και της υγείας το αντιμετωπίζουν σαν κόστος και όχι σαν λαϊκή ανάγκη.
Το βλέπουν σαν εμπόρευμα και όχι σαν δημόσια, δωρεάν και ποιοτική παροχή προς τους εργαζόμενους.


Αυτό είναι που στέκεται σαν κυρίαρχο εμπόδιο για τη λύση κάθε λαϊκού προβλήματος.
Έλεγχο στατικότητας και κτηριακής καταλληλότητας χρειάζονται σήμερα και δεκάδες από τα κτήρια που στεγάζουν παιδικούς-βρεφικούς σταθμούςνηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία του Δήμου μας, αλλά ο έλεγχος δεν γίνεται.

Εγκληματική είναι η αδιαφορία ετών, τόσο από τη Διοίκηση του Δήμου όσο και από όλες διαχρονικά τις κυβερνήσεις συμπεριλαμβανομένης και της σημερινής του ΣΥΡΙΖΑ.

Να γιατί εμείς λέμε πως τα κριτήρια μιας «ικανής» διοίκησης είναι το κατά πόσο μπαίνει μπροστά στη λύση αυτών των μεγάλων προβλημάτων.
Τι λογιών διοικήσεις θέλουμε;


Διοικήσεις που θα στέκονται παρατηρητές και τα «καλά παιδιά» των εκάστοτε κυβερνητικών και Ευρωενωσιακών αντιλαϊκών επιλογών ή διοικήσεις που θα πρωτοστατούν στην οργάνωση του λαού για τη διεκδίκηση και κάλυψη όλων των σύγχρονων αναγκών του;

Δημάρχους που θα αγωνίζονται για μια ανάπτυξη υπέρ των λαϊκών στρωμάτων ή αυτούς που θα συν-διαχειρίζονται το σημερινό σύστημα που δουλεύει για τα κέρδη των λίγων;

Στις ερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις καλούμε τους εργαζόμενους, κάθε λαϊκό άνθρωπο να κάνει τη διαφορά.
Να βάλει μπροστά τις δικές του ανάγκες, να δυναμώσει τη λαϊκή αντίσταση, ενισχύοντας το ΚΚΕ παντού, ψηφίζοντας «Λαϊκή Συσπείρωση» σε Δήμους και Περιφέρειες».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!