Τέσσερα νέα πρόσωπα στο δυναμικό του συνδυασμού «Πρωταγωνιστές Ξανά» με υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου τον Παντελή Τσακίρη


Ωραιόκαστρο, 13.03.2019


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ: Τέσσερα νέα πρόσωπα στο δυναμικό του συνδυασμού «Πρωταγωνιστές Ξανά» με υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου
τον Παντελή Τσακίρη



Τέσσερα νέα πρόσωπα που εντάσσονται στον συνδυασμό «Πρωταγωνιστές Ξανά» ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.


1.     Μιλένα Ασλανίδου
Γεννημένη στις 6 Μαρτίου 1981, η Μιλένα Ασλανίδου κατοικεί στον Πεντάλοφο. Είναι απόφοιτη επαγγελματικού λυκείου κι εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Η Μιλένα Ασλανίδου είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

2.     Αριστείδης Λαζαρίδης
Γεννήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 1957 και κατοικεί στην περιοχή του Μεσαίου. Απόφοιτος τεχνικής σχολής με δίπλωμα ηλεκτρολόγου, ο Αριστείδης Λαζαρίδης εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιείται στον τομέα των χωματουργικών εργασιών. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών κοριτσιών.

3.     Διονύσης Τσιριπίδης
Γεννήθηκε στις 5 Ιουνίου 1971 στη Γεωργία και είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Είναι απόφοιτος οδοντοτεχνικής σχολής καθώς και απόφοιτος μουσικής σχολής. Από το 1992 εργάστηκε σε διάφορους τομείς, συνεχίζοντας παράλληλα την επαγγελματική του πορεία ως μουσικός. Τα τελευταία δέκα χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με τον χώρο της μουσικής.

4.     Αναστάσιος Χαλκίδης
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1977 και μεγάλωσε στη Σταυρούπολη. Από το 2008 κατοικεί στο Μελισσοχώρι. Είναι εν ενεργεία αστυνομικός, απόφοιτος του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ξάνθης. Υπηρέτησε σε διάφορες υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, μεταξύ των οποίων στο Α.Τ. Ωραιοκάστρου (από ιδρύσεώς του -το 2006- έως το 2010 και στο Α.Τ. Λαγκαδά από το 2014 έως το 2017).
Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Μακρίδου, επίσης αστυνομικό, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.
Είναι εκλεγμένος ως αντιπρόσωπος της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπάλληλων από το 2012.
Είναι πρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων Νηπιαγωγείου Μελισσοχωρίου, ενώ υπήρξε ταμίας στην Ένωση Γονέων Ωραιοκάστρου.
Υπήρξε διαιτητής του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λέσβου και Μακεδονίας.
Ο Αναστάσιος Χαλκίδης στηρίζει ενεργά δράσεις κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!