Δήμος Ωραιοκάστρου: Οι μικροπολιτικές τακτικές δεν βοήθησαν κανέναν, η Τοπική Αυτοδιοίκηση χρειάζεται όραμα



7 Μαρτίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι μικροπολιτικές τακτικές δεν βοήθησαν κανέναν, η Τοπική Αυτοδιοίκηση χρειάζεται όραμα

Η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου εκφράζει τη θλίψη και την αγανάκτησή της για τον «αγώνα» παραπληροφόρησης, που δίνει υποψήφιος δήμαρχος, στοχεύοντας στον δημαρχιακό θώκο.
Συγκεκριμένα  ο επικεφαλής της παράταξης «Συνεργασία Τώρα» Ανέστης  Πολυχρονίδης σε δελτίο τύπου έστειλε στα ΜΜΕ – μεταξύ άλλων - αναφέρει ότι η απερχόμενη δημοτική αρχή δημιούργησε –κατά την προσφιλή της τακτική- ακόμη μια νέα αυτοσχέδια χωματερή, σε απόσταση αναπνοής από τον αστικό ιστό. Επισημαίνει επίσης ότι πρόκειται για μια νέα χωματερή με ξερά κλαδιά και μπάζα, ανάμεσα στο Ωραιόκαστρο και στη Γαλήνη.
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, ως διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου, τονίζουμε ότι τέσσερα χρόνια πριν παραλάβαμε από την προηγούμενη διοίκηση και αυτοσχέδιες χωματερές! Άρα εσείς τις δημιουργήσατε και εμείς όλα τα χρόνια που διοικούμε εργαστήκαμε και εργαζόμαστε σκληρά, προκειμένου να τις εξαλείψουμε. Η «παρακαταθήκη» (ανεξέλεγκτες χωματερές) που μας αφήσατε όμως ήταν μεγάλη γι΄αυτό οφείλετε να σέβεστε το έργο που κάναμε και εξακολουθούμε να κάνουμε για την απάλειψή τους και την αποκατάσταση του περιβάλλοντος.  Επειδή έχετε προηγούμενη εμπειρία και γνώση θα έπρεπε να αντιλαμβάνεστε το δύσκολο του εγχειρήματος. Δεν πρόκειται συνεπώς για αδιαφορία!
Αντιθέτως τον Ιανουάριο του 2016 μετατρέψαμε σε χώρο πνοής τη χωματερή του Δρυμού που παραλάβαμε από την προηγούμενη διοίκηση. Να υπενθυμίσουμε ότι η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου ανέλαβε τον καθαρισμό της και προχώρησε σε δενδροφύτευση με τη βοήθεια μαθητών από το Γυμνάσιο του Δρυμού. Επειδή η λήθη είναι κακός σύμβουλος παραθέτουμε φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη χωματερή πριν και μετά.
Επίσης ο θρυμματιστής κλαδιών λειτουργεί και αποδίδει καρπούς και στην καθαριότητα και στην προστασία του περιβάλλοντος, άλλωστε γι αυτό και αγοράστηκε. Λυπούμαστε που σας απογοητεύουμε με το έργο μας αλλά ως διοίκηση έχουμε όραμα γι’ αυτόν τον τόπο και βλέπουμε μέχρι και το 2023. Συνεπώς οι μικροπολιτικές τακτικές
υποψηφίων, που δεν ξέρουν αν αύριο θα υπάρχουν στις λίστες ψηφοδελτίων, καλό θα ήταν να περιοριστούν. Αυτό που χρειάζεται σήμερα η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι όραμα, πολλή δουλειά και δύναμη γιατί οι καιροί κ. Πολυχρονίδη, είναι χαλεποί. Και η κριτική απ΄έξω εύκολη, ανέξοδη και χωρίς κόστος.   



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!