Σε συστράτευση καλεί η Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Ωραιοκάστρου ενάντια στην λειτουργία των λατομείων [φώτο] [έκτακτο]




...και έγινε η Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Ωραιοκάστρου ενάντια στα λατομεία!!!

Κάλεσμα της νεοσύστατης Πρωτοβουλίας Πολιτών Δήμου Ωραιοκάστρου προς τους συλλόγους, φορείς και κατοίκους και την συνδρομή τους στον δικαστικό αγώνα που σύντομα θα ξεκινήσει ώστε να ακυρωθούν οι διάφορεε πράξεις που δίνουν την δυνατότητα λειτουργίας των λατομείων.

Στο κείμενο που κυκλοφόρησε, γίνεται μια ανάλυση της υπάρχουσας κατάστασης και αναφέρεται ότι πλέον, εφόσον έχουν παρέλθει οι ημερομηνίες μέσα στις οποίες θα έπρεπε η διοίκηση του δήμου να προσφύγει στα δικαστήρια για ακύρωση των αποφάσεων εγκρίσεως περιβαλλοντικών όρων, η κατάσταση και η τύχη της λειτουργίας ή μη των λατομείων είναι καθαρά στα χέρια των κατοίκων και των συλλόγων της περιοχής, αφού αυτοί έχουν το δικαίωμα - για λίγο διάστημα ακόμη -  να προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας 

Προχωρώντας ακόμη παραπέρα η Πρωτοβουλία Πολιτών αναφέρει στο κείμενο ότι βρίσκεται σε επαφή με εξειδικευμένο δικηγόρο για την προώθηση του προβλήματος.
Απομένει πλέον να φανεί έμπρακτα αν υπάρχει θέληση, διάθεση και ενότητα απο συλλόγους, φορείς και πολίτες στην αντιμετώπιση του θέματος αυτού.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!