Ο συνθέτης Γιάννος Αιόλου παρουσιάζει το νέο έργο «ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ» την Πέμπτη και το Σάββατο στο Γενί Τζαμί


                                                                     
Καλαμαριά   18– 03  - 2019       

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                
ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ «ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΕΜΚΕΡΗΣ» ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Ο συνθέτης  Γιάννος  Αιόλου παρουσιάζει το νέο έργο 
«ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ» την Πέμπτη και το Σάββατο στο Γενί Τζαμί

΄Ένα μουσικό  ταξίδι γεμάτο με βαθιά συναισθήματα και όρκους…  οργανώνει  το Μουσείο Φωτογραφίας «Χρήστος Καλεμκερής» του Δήμου Καλαμαριάς, μέσα από  δύο  συναυλίες του συνθέτη Γιάννου Αιόλου, οι οποίες  θα δοθούν την ερχόμενη Πέμπτη 21 και το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 στις 8.30 το βράδυ στο Γενί Τζαμί Θεσσαλονίκης.
Μουσική Σύνθεση – Μουσική Διεύθυνση: Γιάννος Αιόλου
Στο πρώτο μέρος της συναυλιακής βραδιάς, διάρκειας 45 λεπτών, ο πολυβραβευμένος συνθέτης Γιάννος Αιόλου, θα παρουσιάσει τη νέα σύνθεσή του με τίτλο «Το Δάσος των ΄Ορκων»,   που αγγίζει τον εσωτερικό μας κόσμο, το Δάσος της Ψυχής μας, το Δάσος των Όρκων. Θα ταξιδέψει το κοινό, στον κόσμο των εσωτερικών  συναισθημάτων ενώ ταυτόχρονα, θα προβάλλονται σπάνιες φωτογραφίες από το αρχείο του Μουσείου Φωτογραφίας, φωτογραφίες προσώπων καθημερινών ανθρώπων γύρω από το τέλος του Α΄ και του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου και την Απελευθέρωση.
Στο δεύτερο μέρος, διάρκειας επίσης  45 λεπτών  ο συνθέτης με το αναγνωρίσιμο ύφος του, θα παρουσιάσει μουσικές για τον κινηματογράφο.
Στη συναυλία εμφανίζεται   ένα από τα σημαντικότερα σύνολα μουσικής δωματίου της Ελλάδας οι Orpheus Soloists, (Αναστασιάδης Κωνσταντίνος – 1ο Βιολί,  Χριστίνα Τσακαλίδου – 2ο Βιολί, Παύλος Μεταξάς – Βιόλα, Ιωάννης Στέφος – Βιολοντσέλο, Βαλέρια Χαριτίδου – Πιάνο και Δημήτρης Αραμπατζής – Ακορντεόν Ορχήστρας)







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!