Στα εγκαίνια της βιβλιοθήκης στο «Σπίτι της ΑΡΣΙΣ» ο Ανέστης Πολυχρονίδης


Ωραιόκαστρο 21-03-2019
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στα εγκαίνια της βιβλιοθήκης στο «Σπίτι της ΑΡΣΙΣ» ο Ανέστης Πολυχρονίδης
Στα εγκαίνια της βιβλιοθήκης του Ξενώνα Προσωρινής Φιλοξενίας Παιδιών και Εφήβων σε κίνδυνο «Το Σπίτι της ΑΡΣΙΣ» παραβρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστης Πολυχρονίδης ο οποίος επισκέφθηκε τη συγκεκριμένη δομή για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα.   
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης –την οποία διοργάνωσαν η ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων και το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Το Ράφι της Αγάπης»- συγκεντρώθηκαν σχολικά είδη, παιδικός ρουχισμός, τρόφιμα μακράς διάρκειας και παιχνίδια που θα καλύψουν τις ανάγκες των φιλοξενούμενων παιδιών, αλλά και βιβλία, δεδομένου ότι στόχος των διοργανωτών είναι η λειτουργία της βιβλιοθήκης ως δανειστικής, σε άμεση συνεργασία με την τοπική κοινωνία.
«Στηρίζουμε τον εθελοντισμό και βρισκόμαστε στο πλευρό των εθελοντικών οργανώσεων που επιτελούν σημαντικό έργο στον δήμο μας», επισήμανε ο κ. Πολυχρονίδης υπογραμμίζοντας πως όταν εκλεγεί δήμαρχος θα έχει στις προτεραιότητές του την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Ξενώνας. Τα προβλήματα έχουν σχέση, κυρίως, με την ασφάλεια και την προσβασιμότητα, όπως ο ελλιπής φωτισμός στον δρόμο, τα αδέσποτα, αλλά και η κατάσταση των εγκαταλελειμμένων κτιρίων στον χώρο της Παιδόπολης τα οποία αποτελούν πόλο έλξης για παραβατικά άτομα.
Στα εγκαίνια της βιβλιοθήκης τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη συνόδευαν στελέχη της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Τώρα» και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και συγκεκριμένα ο Ηρακλής Τσακαλίδης, η Κατερίνα Καλαντίδου, η Μαρία Μενεξέ, η Κατερίνα Μυλωνά, η Φρειδερίκη Παπαϊωάννου, η Γεωργία Πετρίδου και η Ελπίδα Φωτιάδου.
Να σημειωθεί ότι βασικός στόχος του ξενώνα είναι η φιλοξενία και η φροντίδα παιδιών που είναι θύματα παραμέλησης, κακοποίησης, εμπορίας και διακίνησης ή που βρίσκονται σε κίνδυνο εξαιτίας δυσμενών οικογενειακών, κοινωνικών και οικονομικών συνθηκών.


(Για επικοινωνία: Ανέστης Πολυχρονίδης, τηλ. 6977 355 230)


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!