Η Παναγιώτα Γερασιμίδου στηρίζει Αστέριο Γαβότση

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα” την Παναγιώτα Γερασιμίδου. Η προσθήκη της στην παράταξη μας είναι πολύ σημαντική, καθώς είναι μια γυναίκα που ασχολείται με τα προβλήματα του τόπου της, και θέλει με την παρουσία της να προσφέρει ενεργά σε πολλές δράσεις. Η προσθήκη της στην παράταξη μας είναι σημαντική και εξασφαλίζει συνθήκες ανανέωσης και προοπτικής για την περιοχή της Ν.Φιλαδέλφειας όπου και ζει με την οικογένεια της.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ
“Η ένταξη μου στην “Πολιτεία με Όραμα” αποτελεί μεγάλη ευθύνη για εμένα, καθώς επιθυμώ να προσφέρω ενεργά στην επίτευξη των στόχων μίας νικηφόρας παράταξης, η οποία στις επόμενες εκλογές θα πάρει και πάλι την εντολή για να διοικήσει τον τόπο μας”. Ένα πάγιο αίτημα πολλών ετών των κατοίκων της περιοχής και του δήμου Ωραιοκάστρου, με το οποίο ουσιαστικά μπαίνει τέλος στην εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων στο Γαλλικό ποταμό, το έργο «Κατασκευή διάβασης Γαλλικού ποταμού στην Τ.Κ. Φιλαδέλφειας» έχει πλέον ολοκληρωθεί.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!