Αφιέρωμα στο Σταύρο Κουγιουμτζή στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου


Ήταν «12  του Μάρτη» του 2005 όταν ο κορυφαίος συνθέτης και στιχουργός  Σταύρος Κουγιουμτζής «έφυγε» για την γειτονιά των αγγέλων και έρχεται σήμερα ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου - 14 χρόνια μετά - και πάλι Μάρτη μήνα - να αποτίσει έναν οφειλόμενο φόρο τιμής, σ έναν μεγάλο Θεσσαλονικιό στιχουργό και συνθέτη του οποίου τα τραγούδια μίλησαν, συγκίνησαν, σημάδεψαν και σφράγισαν γενιές Ελλήνων με την ευαισθησία τους, τον λυρισμό και την απλότητα τους προκαλώντας ειλικρινή και βαθιά ανθρώπινα συναισθήματα σε όλους.
Την Συναυλία  « Αφιέρωμα στον  Σταύρο Κουγιουμτζή» οργανώνει  η Αντιδημαρχία Διοικητικών Υπηρεσιών, Πολιτισμού- Αθλητισμού Τοπικής και Οικονομικής Ανάπτυξης  και το Τμήμα Σχεδιασμού Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων.
Η 7μελής ΟΜΑΔΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ και ο Χορευτικός Όμιλος Δυτικής Θεσσαλονίκης « το Σεργιάνι» θα μας θυμίσουν αγαπημένα, αξέχαστα κα διαχρονικά τραγούδια του,  την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου στις 20:00, Είσοδος Ελεύθερη.
Προαιρετικά  αντί εισιτηρίου προσφορά τροφίμων και φαρμάκων για το κοινωνικό παντοπωλείο και φαρμακείο του Δήμου.
Πληροφορίες 2310 759 766Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!