Μαθητική ποδηλατοβόλτα στο Παλαιόκαστρο


26 Μαρτίου 2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μαθητική ποδηλατοβόλτα στο Παλαιόκαστρο

Ο δήμος Ωραιοκάστρου και η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, μετά από πρωτοβουλία της αντιπροέδρου και καθηγήτριας φυσικής αγωγής Βασιλικής Λύσσα,  διοργανώνει για τους  μαθητές όλων των Δημοτικών Σχολικών Μονάδων της Δημοτικής Κοινότητας Ωραιοκάστρου μια υπέροχη ποδηλατοβόλτα!
Το μόνο που χρειάζεται είναι οι μικροί μαθητές να πάρουν τα ποδήλατά τους και να έρθουν στην παρέα μας!
«Συναθλητές» και συνοδοί των παιδιών στην ποδηλατοβόλτα μπορούν να είναι και οι γονείς τους!  Όλοι θα καλύψουν μία απόσταση δύο χιλιομέτρων και το σημαντικό είναι ότι σ΄αυτή τη βόλτα δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι!
 Σκοπός της δράσης είναι να νιώσουν τα παιδιά τη μαγεία της άθλησης, της ποδηλασίας και της αθλητικής  παρέας.
Οι εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες πολλές! Και η συμμετοχή δωρεάν!
 Δίνουμε «ραντεβού» με τα ποδήλατα μας την  Κυριακή  31 Μαρτίου 2019 στις 11.00 π.μ. στο γηπεδάκι του Παλαιοκάστρου (δίπλα από το 2ο Δημ. Σχ. Παλαιοκάστρου).
Η εκκίνηση της ποδηλατοβόλτας θα γίνει από το γηπεδάκι του Παλαιοκάστρου στις 11.30 π.μ. και οι μικροί αθλητές θα τερματίσουν στο ίδιο σημείο.
Συνδιοργανωτής της δράσης ο  Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, ο οποίος θα συνοδεύει σε όλη τη διαδρομή τους μικρούς ποδηλάτες και τους γονείς τους!
Παρούσα στη μεγάλη παρέα της ποδηλατοβόλτας και η ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου, που θα φροντίσει για την ασφάλεια των συμμετεχόντων.
Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:

Χορηγοί  της ποδηλατοβόλτας είναι:
1)Αρτοζαχαροπλαστείο Μελί- Μελί Ωραιοκάστρου
 2)Αρτοζαχαροπλαστεία Φοίνιξ
 3)Γαλακτοβιομηχανία Λύκας
 4)Ποτά Θεοδωρίδης
 5)Ιωνική σφολιάτα



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!