Στις γειτονιές τους κάλεσαν οι κάτοικοι του Νεόκαστρου τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου Ανέστη Πολυχρονίδη –Σε εξέλιξη η δράση «Μιλήστε με τον Ανέστη στις γειτονιές»



Ωραιόκαστρο 19-03-2019

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις γειτονιές τους κάλεσαν οι κάτοικοι του Νεόκαστρου τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου Ανέστη Πολυχρονίδη –Σε εξέλιξη η δράση «Μιλήστε με τον Ανέστη στις γειτονιές»

Επί τόπου στις γειτονιές των δημοτών οι οποίοι τον καλούν μεταβαίνει καθημερινά ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστης Πολυχρονίδης για να καταγράψει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Στο πλαίσιο της δράσης «Μιλήστε με τον Ανέστη στις γειτονιές» ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Τώρα» προσκλήθηκε και στη γειτονιά του οικισμού των Ελληνοποντίων, στο «Νεόκαστρο» του δήμου Ωραιοκάστρου.
Ο κακός οδοφωτισμός και η έλλειψη αποχετευτικού δικτύου αναδείχτηκαν από τους κατοίκους του οικισμού ως πρώτα στη λίστα των προβλημάτων που τους απασχολούν. Επισήμαναν ακόμη την ανάγκη κατασκευής κυκλικού κόμβου στη θέση «Βερόπουλος» για την ασφαλή κίνηση των οχημάτων, ενώ έθεσαν μια σειρά ζητημάτων που αφορούν στην καθημερινότητά τους.
Οι κάτοικοι του συγκεκριμένου οικισμού αισθάνονται εγκαταλελειμμένοι από την απερχόμενη διοίκηση και από άλλους υποψηφίους δημάρχους οι οποίοι, όπως είπαν, «τους θυμούνται μόνο λίγες μέρες πριν τις εκλογές». Αντίθετα αναγνώρισαν πως ο Ανέστης Πολυχρονίδης ήταν πάντα παρών στην περιοχή από τη θέση τόσο του συμβούλου της αντιπολίτευσης όσο και του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων την περίοδο 2011-2014, επιδιώκοντας λύσεις στα προβλήματά τους.
Κατά την «αυτοψία» που πραγματοποίησε στις γειτονιές του Νεόκαστρου ο Ανέστης Πολυχρονίδης επισήμανε πως η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων σε όλο τον δήμο είναι στις προτεραιότητές του και δεσμεύτηκε πως στην επόμενη συνάντηση που θα έχει μαζί τους θα ανακοινώσει τις λύσεις που επεξεργάζεται και θα υλοποιήσει ως δήμαρχος για το Νεόκαστρο, ενώ θα δεσμευτεί για τα χρονοδιαγράμματα υλοποίησής τους. 
Η δράση «Μιλήστε με τον Ανέστη στις γειτονιές» συνεχίζεται και οι πολίτες  μπορούν να καλούν τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη στέλνοντας email στο sinergasiatora@gmail.com για να συζητήσουν επί τόπου τα προβλήματα που τους απασχολούν.


(Για επικοινωνία: Ανέστης Πολυχρονίδης, τηλ. 6977 355 230)




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!