Εξοπλισμένο καρδιολογικό ιατρείο απέκτησε ο Δήμος Καλαμαριάς


Καλαμαριά   28– 03  - 2019        

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Εξοπλισμένο καρδιολογικό ιατρείο απέκτησε ο Δήμος Καλαμαριάς


Ένα πλήρες ιατρείο, εξοπλισμένο με ειδικά καρδιολογικά μηχανήματα, πλέον  στον Δήμο Καλαμαριάς,  εξασφαλίζοντας, έτσι την παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα στο ιατρείο που στεγάζεται στο Α΄ΚΑΠΗ Καλαμαριάς (Κολοτούρου 14- κτίριο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ), ο Δήμος έχει αγοράσει και  εγκαταστήσει  έναν έγχρωμο υπερηχοτομογράφο, Holder ρυθμού, Φορητό Ηλεκτροκαρδιογράφο, Holder καταγραφής πίεσης, Πιεσόμετρο τροχήλατο, Διαφανοσκόπιο αλλά και άλλο ιατρικό εξοπλισμό.

 Στο σύγχρονο και εξοπλισμένο ιατρείο του Δήμου, μπορούν να προσέρχονται για καρδιολογικό έλεγχο τα μέλη των ΚΑΠΗ Καλαμαριάς καθώς επίσης και οι πολίτες που υποστηρίζονται από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης δήλωσε: «Παραδίδουμε ένα πλήρως εξοπλισμένο καρδιολογικό εργαστήριο για τα μέλη των ΚΑΠΗ Καλαμαριάς αλλά και για όσους εξυπηρετούνται από τις Κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου. Το κομμάτι της Πρωτοβάθμιας υγείας αποτελεί προτεραιότητα για τον Δήμο μας και θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για την περαιτέρω ενίσχυσή του».



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!