«Πρωταγωνιστές Ξανά»: Σχετικά με την διακίνηση δελτίων τύπου μέσω του δήμου Ωραιοκάστρου


Ωραιόκαστρο, 08.03.2019

Από τον συνδυασμό «Πρωταγωνιστές Ξανά» με υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου τον Παντελή Τσακίρη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση, με αφορμή τα διαρκώς εντεινόμενα φαινόμενα διακίνησης δελτίων Τύπου με παραταξιακό και προεκλογικό περιεχόμενο μέσω του επίσημου γραφείου Τύπου του δήμου Ωραιοκάστρου:

Ο δήμος δεν είναι το τσιφλίκι κανενός

Ας το αντιληφθεί επιτέλους ο δήμαρχος. Οι υποδομές και οι υπηρεσίες του δήμου, που στηρίζονται στα χρήματα των δημοτών, δεν είναι τσιφλίκι κανενός.
Είναι ντροπιαστικό και άκρως προκλητικό το δημαρχείο να χρησιμοποιείται από τον δήμαρχο, για να ασκεί ο ίδιος κριτική στους πολιτικούς του αντιπάλους, αντί οι δημοτικές υπηρεσίες να αξιοποιούνται για τη βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών.
Είναι διπλά προκλητικό, όταν ένας δήμαρχος –ελλείψει, προφανώς, δημοτικού έργου να επιδείξει- φτάνει στο σημείο να χρησιμοποιεί το επίσημο γραφείο Τύπου του δήμου, για να διακινεί ανακοινώσεις που εξόφθαλμα αφορούν αποκλειστικά και μόνο την παράταξή του και τις προεκλογικές διαφωνίες του με υποψηφίους άλλων συνδυασμών.
Τέτοιου τύπου πρακτικές μάς γυρίζουν πίσω πολλές δεκαετίες. Δεν θα το επιτρέψουμε.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!