Οι υποψήφιοι και το πρόγραμμα της «Οικολογίας - Αλληλεγγύης»

                   Θεσσαλονίκη 13.3.2019


Οι υποψήφιοι και το πρόγραμμα
της «Οικολογίας - Αλληλεγγύης»

Παρουσίαση το Σάββατο 16.3, στο θέατρο «Αλέξανδρος»

Τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και το πρόγραμμά της παρουσιάζει το Σάββατο η «Οικολογία Αλληλεγγύη», που κατεβαίνει με υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης τον Μιχάλη Τρεμόπουλο.
Η εκδήλωση γίνεται το Σάββατο 16.3, στις 6 μμ, στο θέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1) απέναντι από τον Λευκό Πύργο.
Η «Οικολογία – Αλληλεγγύη» αγωνίζεται εδώ και χρόνια για μια πράσινη πόλη. Έχει να επιδείξει σημαντική εμπειρία και επιτυχίες μέσα κι έξω από τους θεσμούς, για το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής, τα περιαστικά δάση, την κοινωνική αλληλεγγύη, τη διαφάνεια, τα δικαιώματα των πολιτών και πρότεινε εναλλακτικές λύσεις για όλα τα σημαντικά ζητήματα, όπως τα απορρίμματα, η κυκλοφορία κτλ.
Με έμφαση στην υπεράσπιση των συλλογικών αγαθών, την ανεξαρτησία από τα συμφέροντα και τη διαπλοκή, από το 1998 αντιπροσωπεύεται συνεχώς στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κ. Μακεδονίας, όπου συνέβαλε στην ανατροπή αυτού που ονομάζει «καθεστώς Ψωμιάδη».
Ως επιδίωξή της η «Οικολογία – Αλληλεγγύη» δηλώνει την ευρύτερη δυνατή συνάντηση ενεργών πολιτών, που συγκλίνουν προγραμματικά προς μια αυτοδιοίκηση ισχυρή, διαφανή και συμμετοχική, υπερβαίνοντας τις κομματικές γραμμές και συγκροτώντας μια πειστική εναλλακτική λύση. Γι’ αυτό χαρακτηρίζει τους υποψηφίους της ως τον «ανθό της κοινωνίας των πολιτών»!
Η «Οικολογία – Αλληλεγγύη» έχει καταθέσει το πρόγραμμά της για τον Δήμο Θεσσαλονίκης ήδη από τις 14 Νοεμβρίου 2018. Επέλεξε όμως να το υποβάλλει σε μια πρωτοποριακή διαδικασία διαβούλευσης με τους πολίτες, τους φορείς και τις συλλογικότητες της πόλης πριν την οριστική διαμόρφωση. Ήδη βρίσκεται στην 5η έκδοση του προγράμματος αυτού, το οποίο και θα παρουσιάσει το Σάββατο.
Στο βίντεο (0.33''), ο Μιχάλης Τρεμόπουλος καλεί τους πολίτες σε συμμετοχή και υποστήριξη: «Έλα μαζί μας! Γίνε μέρος της λύσης!»:


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!