Α. Πολυχρονίδης: Παρών στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν σε όλο τον δήμο Ωραιοκάστρου την Καθαρά Δευτέρα

                                                                                 

Ωραιόκαστρο 12-03- 2019
                                                      
                                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


  Α. Πολυχρονίδης: Παρών στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν σε όλο τον δήμο Ωραιοκάστρου την Καθαρά Δευτέρα





Το «παρών» σε εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν την Καθαρά Δευτέρα σε όλο τον δήμο Ωραιοκάστρου έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος, Ανέστης Πολυχρονίδης. 
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Τώρα», συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, επισκέφθηκε όλες τις κοινότητες του δήμου στις οποίες διοργανώθηκαν εκδηλώσεις για τα Κούλουμα και αντάλλαξε με τους κατοίκους ευχές για Καλή Σαρακοστή.
Οι εκδηλώσεις του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμές, καθώς ο Ανέστης Πολυχρονίδης είναι πάντα κοντά στους πολίτες, καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.    
«Σήμερα βρεθήκαμε σε όλες τις κοινότητες του δήμου μας και συνομιλήσαμε με τους συνδημότες μας οι οποίοι γιόρτασαν τα Κούλουμα πετώντας χαρταετό, τρώγοντας παραδοσιακά εδέσματα και απολαμβάνοντας τον καλό καιρό. Ήταν μια ευκαιρία για όλους να ξεφύγουν από τις δυσκολίες της καθημερινότητας και να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά τους. Ευχόμαστε σε όλους καλή Σαρακοστή και χρόνια πολλά!», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστης Πολυχρονίδης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!