Παράταση για ένταξη στο πρόγραμμα τηλεοπτικής κάλυψης σε περιοχές με προβλήματα



19 Μαρτίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παράταση για ένταξη στο πρόγραμμα τηλεοπτικής κάλυψης σε περιοχές με προβλήματα

Ο δήμος Ωραιοκάστρου και η αντιδημαρχία Καλλιθέας ανακοινώνουν ότι παρατείνεται για πέντε μήνες (μέχρι και τις 19/8/2019) η διαδικασία πιστοποίησης και ένταξης των δικαιούχων στο έργο: "Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας" (Ν. 4563/2018).
Η παράταση αφορά στους κατοίκους Πετρωτού και Ν. Φιλαδέλφειας.
Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Νοέμβρη του 2018, έπειτα από προσωπικές ενέργειες του Δημάρχου Ωραιοκάστρου Αστέριου Γαβότση και του αντιδημάρχου Καλλιθέας Χρήστου Παναγιωτίδη, στις περιοχές Πετρωτού και Ν. Φιλαδέλφειας, ανακοινώθηκε ότι εξαλείφονται τα προβλήματα σύνδεσης και παρακολούθησης τηλεοπτικού περιεχομένου, με απόφαση, που έχει ήδη δημοσιευτεί στο ΦΕΚ (Αρ. Φύλλου 169).
Συγκεκριμένα μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί από ενδιαφερόμενους κατοίκους 242 αιτήσεις και έχουν τοποθετηθεί, στη Νέα Φιλαδέλφεια, περίπου 30 δορυφορικά πιάτα.
Επισημαίνεται ότι οι κάτοικοι προμηθεύονται δορυφορικά πιάτα και αποκωδικοποιητές, μέσω του προγράμματος, εντελώς δωρεάν.

Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου μετά την επιτυχή έκβαση του αιτήματος τηλεοπτικής κάλυψης για την Νέα Φιλαδέλφεια και το Πετρωτό, προώθησε νέα αίτηση επίλυσης των προβλημάτων τηλεοπτικής σύνδεσης για τις περιοχές Μεσαίο, Μονόλοφο και Μελισσοχώρι, η οποία και έγινε δεκτή.
Οι συγκεκριμένες περιοχές θα ενταχθούν στο πρόγραμμα μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης, που αφορά σε Νέα Φιλαδέλφεια και Πετρωτό.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!