Ο ΠΕ.ΠΟ.Σ.Ω. τρέχει με την ΕΛΠΙΔΑ

Ο Περιβαλλοντικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου, συμμετέχει και φέτος στον 7ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού Αυτισμός – Ελπίδα που θα πραγματοποιηθεί στο Ωραιόκαστρο, την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 και θα έχει εκκίνηση στις 10.20 π.μ.
Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν ή να περπατήσουν στο περιαστικό δάσος του δήμου Ωραιοκάστρου, σε νέες διαδρομές φέτος, με θέα τον Θερμαϊκό κόλπο. Ταυτόχρονα, μέσα από τη δράση αυτή θα έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν την αγάπη και τη στήριξή τους στα αυτιστικά παιδιά της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «Ελπίδα». Αφορμή για τη διοργάνωσή του είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού (2 Απριλίου).
Σκοπός του αγώνα, πέρα από την ανάδειξη των ωφελειών που αποκομίζονται από την άθληση και τη φροντίδα του περιαστικού δάσους της πόλης μας, είναι να κινητοποιήσει το ευρύτερο κοινό ως προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως τα αυτιστικά παιδιά, και να συγκεντρωθούν χρήματα που προορίζονται να καλύψουν ανάγκες της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «Ελπίδα», που λειτουργεί από το 1980 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.
Οι εγγραφές ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 31 Μαρτίου.Το κόστος εγγραφής είναι 5 ευρώ για τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων και η ταμίας του συλλόγου,κ. Νίκη Κωνσταντινίδου ορίστηκε υπεύθυνη για το συντονισμό της ομαδικής συμμετοχής του συλλόγου μας.Απαραίτητα θα πρέπει να δηλώνονται Ονοματεπώνυμο – Ημερομηνία γέννησης- Τηλέφωνο - E-mail.
Στην εγγραφή περιλαμβάνονται δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, επίσημη χρονομέτρηση , νούμερα για τους συμμετέχοντες εκτυπωμένα σε ανθεκτικό υλικό με τυπωμένο το ονοματεπώνυμο τους, τροφοδοσία και υποστήριξη, ηλεκτρονικό αναμνηστικό δίπλωμα, μετάλλιο και ελαφρύ γεύμα στο τερματισμό. Στο χώρο της αφετηρίας – τερματισμού θα υπάρχουν χώροι ιματισμού, wc, στάθμευσης οχημάτων.. Οι αθλητές και αθλήτριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη.

Όλοι οι συμμετέχοντες την ημέρα του αγώνα θα πρέπει να φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευση τους στη Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου “ΕΛΠΊΔΑ”, την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στις 10:00,στο εκκλησάκι που βρίσκεται στο αλσύλιο πριν την είσοδο της μονάδας, για να μην δημιουργηθούν προβλήματα ή καθυστερήσεις και για τις όποιες διευκρινήσεις μπορεί να χρειαστούν.
Για τις εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Νίκη Κωνσταντινίδου, τηλ:6978451062.
Για οποιαδήποτε πληροφορία – θέμα:
https://www.perivallontikosoraiokastrou


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!