Βράβευση της ομάδας βόλεϊ Ιωνικού Διαβατών από το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δέλτα

Την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ιωνικού Διαβατών βράβευσε το Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίαση της 20ής Μαρτίου 2019, με αφορμή την πρόσφατη άνοδο της ομάδας στη Β’ Εθνική Κατηγορία.
«Με αυτή την κίνηση τιμούμε τον αθλητισμό και όσους υπηρετούν τα αθλητικά ιδεώδη, τιμούμε τα παιδιά του Ιωνικού Διαβατών που μας κάνουν περήφανους. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, στον προπονητή και στα μέλη της διοίκησης της ομάδας που παρουσιάζει σπουδαίο έργο και σε άλλα αθλήματα» τόνισε ο Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος, παραδίδοντας την τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της ομάδας βόλεϊ Γιώργο Γεωργιάδη, τον Πρόεδρο του Ιωνικού Δημήτρη Βαλετόπουλο και τον προπονητή Κολεσιώτη Θοδωρή. Aναφέρθηκε στην σταθερή οικονομική ενίσχυση που παρέχει ο Δήμος προς την ομάδα αλλά και σε όλους τους συλλόγους, αθλητικούς και πολιτιστικούς, τονίζοντας ιδιαίτερα για τον Ιωνικό ότι λόγω της ανόδου της ομάδας στη β’ εθνική κατηγορία η οικονομική βοήθεια θα αυξηθεί.
Από την πλευρά του, ο αρχηγός των Ακαδημιών Κώστας Ρουσάκης ευχαρίστησε το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την τιμή και για την οικονομική βοήθεια, επισημαίνοντας ότι με τον τρόπο αυτόν επιβραβεύεται η προσπάθεια του προπονητή και των αθλητών, που είναι «παιδιά της γειτονιάς, παιδιά του χωριού».
Την ομάδα του Ιωνικού αποτελούν οι: Λαβιδάς Χρήστος, Κωνσταντίνου Αλέξανδρος, Τραχωμάς Παντελής, Κακαρώνας Βασίλης, Αθανασιάδης Χριστόδουλος, Δημητριάδης Δημήτριος, Χορτοκονίδης Στυλιανός, Γρηγοριάδης Αβραάμ, Καραδημητρίου Γεώργιος, Χρόντσιος Χρήστος, Αλεξόπουλος Εφραίμ, Φελεκίδης Μιχάλης, Μυλωνάς Θωμάς, Σουλεϊμάνογλου Σεζέρ, Κακαζιάνης Ιωάννης, Ασσίκου Άγγελος.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!