Δήλωση Στήριξης : Αλμπέρτου Σεβή στον Παντελή Σκαρλάτο



Δήλωση Στήριξης : Αλμπέρτου Σεβή
Επιχειρηματίας

Με στόχο την αναβάθμιση του δήμου μας και το καλό των συμπολιτών μου, αποφάσισα να συμμετέχω για πρώτη φορά στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στηρίζοντας τον Παντελή Σκαρλάτο και την δημοτική παράταξη «αν.α.σ.α» για το Ωραιόκαστρο.
Κατοικώ στο Ωραιόκαστρο από το 1990 και με λύπη, διαπιστώνω, ότι είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος μας έχει περιέλθει σε τέτοια κατάσταση στασιμότητας.
Υπήρξα δάσκαλος ζωγραφικής, πυρογραφίας, χαλκογραφίας και βιτρό σε ομάδες του δήμου μας και συμμετέχω τα τελευταία 20 χρόνια στη θεατρική ομάδα του δήμου Ωραιοκάστρου όπως και σε άλλες θεατρικές ομάδες.Παράλληλα με την ιδιότητά μου ως διαφημιστής υπήρξα επαγγελματίας μουσικός και μουσικός παραγωγός.
Θεωρώ, ότι οι δομές για την συμμετοχή σε πολιτιστικές δράσεις ενός δήμου, αναβαθμίζουν το βιοτικό επίπεδο, δίνουν διέξοδο στους πολίτες και συμβάλλουν στην κοινωνική συνοχή.
Ο Παντελής Σκαρλάτος έχει τις γνώσεις και την εμπειρία να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα με καινοτόμες ιδέες και καλές πρακτικές, ώστε να πετύχει την ανατροπή που χρειάζεται ο δήμος Ωραιοκάστρου.
Ήρθε ο καιρός να αλλάξουμε σελίδα, να δώσουμε δύναμη στην ψήφο μας και να ακολουθήσουμε νέα πορεία!
• Είμαι πτυχιούχος σχεδιαστού αρχιτεκτονικής και διακοσμητικής από τον Ευκλείδη
• Διατηρώ επιχείρηση κατασκευής διαφημιστικών ειδών και εκτυπώσεων
• Ήμουν μουσικός παραγωγός στο Ράδιο Θεσσαλονίκη – Κανάλι 1 και παρουσιαστής της εκπομπής «Μουσικές ανησυχίες» στο TV Μακεδονία



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!