Συνάντηση στην λατομική περιοχή Μεσαίου απο κατοίκους μέλη του Περιβαλλοντικού συλλόγου και εκπροσώπους του δήμου και δημοτικούς συμβούλους [φώτο]


Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα η επίσκεψη που διοργάνωσε ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου στην λατομική ζώνη, όπου έχει εγκριθεί η λειτουργία λατομείων στην περιοχή του Μεσαίου.
Το ραντεβού ήταν στις 11.00 πμ στους "κυνηγούς" και απο εκεί μέλη του συλλόγου αλλα και πολίτες απο άλλες περιοχές κατευθύνθηκαν στο σημείο που πρόκειται να ξεκινήσει  η λειτουργία των λατομείων.  Παρευρέθηκαν εκ μέρους της διοίκησης ο δήμαρχος κ Αστ. Γαβότσης, ο δημ σύμβουλος κ Παντελής Πορφυριάδης και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μεσαίου κ Λαζαρίδης, επίσης ο δημ σύμβουλος κ Πολυχρονίδης Ανέστης και ο τοπικός σύμβουλος κ Γιώργος Λαμπρόπουλος. Λίγο αργότερα το παρόν έδωσε και ο δημ. σύμβουλος Γιώργος Παπακωνσνταντίνου.
Εκ μέρους του ΔΣ του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου ο πρόεδρος κ Τσακίρης Γιάννης ανέφερε τις μέχρι σήμερα κινήσεις που έγιναν και την πρόθεση να σταλεί επιστολή στον αν. υπουργό κ Σωκ. Φάμελλο, τον λόγο πήραν, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ Παντελής Πορφυριάδης  και Ανέστης Πολυχρονίδης καθώς και κάτοικοι και μέλη του συλλόγου.

















Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!