Περιοδεία σε γειτονιές, ιατρεία, ΚΑΠΗ και αγορές σε Μελισσοχώρι, Ν. Φιλαδέλφεια και Πεντάλοφο πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστης Πολυχρονίδης



Ωραιόκαστρο 24-03-2019
  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περιοδεία σε γειτονιές, ιατρεία, ΚΑΠΗ και αγορές σε Μελισσοχώρι, Ν. Φιλαδέλφεια και Πεντάλοφο πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστης Πολυχρονίδης

Στις γειτονιές τους κάλεσαν τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου Ανέστη Πολυχρονίδη οι κάτοικοι του Μελισσοχωρίου, της Ν. Φιλαφέλφειας και του Πενταλόφου για να αναδείξουν επί τόπου τα προβλήματά τους και να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την επίλυσή τους. Και στις τρεις κοινότητες ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη και οι συζητήσεις ήταν ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές. Ο κ. Πολυχρονίδης άκουσε με προσοχή τους κατοίκους και τους διαβεβαίωσε πως η επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας βρίσκονται στην «κορυφή» της ατζέντας των θεμάτων που θα αντιμετωπίσει ως δήμαρχος.
Συγκεκριμένα, ο κ. Πολυχρονίδης επισκέφθηκε τα τοπικά ιατρεία –εν ώρα λειτουργίας τους- και στις τρεις κοινότητες του δήμου Ωραιοκάστρου, προκειμένου να διαπιστώσει τυχόν προβλήματα που υπάρχουν. Εκεί συζήτησε με τους ασθενείς, αλλά και με τους δημότες οι οποίοι μετέβησαν στα ιατρεία για συνταγογράφηση και ζήτησε την άποψή τους σχετικά με τον βαθμό ικανοποίησής τους όσον αφορά στις παρεχόμενες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας από τα τοπικά ιατρεία.  
Επίσης, επισκέφθηκε τα ΚΑΠΗ και των τριών κοινοτήτων, καθώς και τις τοπικές αγορές σε Μελισσοχώρι και Ν. Φιλαδέλφεια όπου συζήτησε με τους επαγγελματίες τα θέματα που τους απασχολούν, ενώ άκουσε τις προτάσεις τους για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους και για την τόνωση της αγοραστικής κίνησης.
Στη Ν. Φιλαδέλφεια ο κ. Πολυχρονίδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της ΔΕ Καλλιθέας με τη δημοτική παράταξη «Συνεργασία Τώρα» Γιώργο Τσαλίδη, συναντήθηκε, και με τον διευθυντή του δημοτικού σχολείου με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν στη λειτουργία του σχολείου. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το σημείο –«καρμανιόλα» στο οποίο είχαν αναφερθεί οι κάτοικοι στην ανοιχτή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στα μέσα Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της δράσης «Μιλήστε με τον Ανέστη». Όπως τονίστηκε τότε, αλλά και στη νέα συνάντηση με τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, οι κάτοικοι του χωριού και, κυρίως, τα παιδιά βρίσκονται στο έλεος των ασυνείδητων οδηγών οι οποίοι διέρχονται με υψηλές ταχύτητες μέσα από τη Ν. Φιλαδέλφεια. Μάλιστα οι μικροί μαθητές δεν μπορούν να διασχίσουν τον κεντρικό δρόμο με ασφάλεια ούτε να παίξουν αμέριμνα ακόμη και στην πλατεία του χωριού.
Τέλος, κατά την περιοδεία του στον Πεντάλοφο ο κ. Πολυχρονίδης, ο οποίος είναι χωροτάκτης μηχανικός, πραγματοποίησε αυτοψία στο έργο της αποχέτευσης που είναι σε εξέλιξη. Συγκεκριμένα συναντήθηκε με τον υπεύθυνο εργολάβο και τους μηχανικούς και ζήτησε να ενημερωθεί σχετικά με την πορεία του έργου.
Να σημειωθεί ότι η δράση «Μιλήστε με τον Ανέστη στις γειτονιές» συνεχίζεται και οι πολίτες  μπορούν να καλούν τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη στέλνοντας email στο sinergasiatora@gmail.com για να συζητήσουν επί τόπου τα προβλήματα που τους απασχολούν.


(Για επικοινωνία: Ανέστης Πολυχρονίδης, τηλ. 6977 355 230)


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!