Η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δ. Ωραιοκάστρου ενισχύει σχολεία με νέους Η/Υ και βιντεοπροβολείς


20 Μαρτίου 2019


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δ. Ωραιοκάστρου ενισχύει σχολεία με νέους Η/Υ και βιντεοπροβολείς


Ο δήμος Ωραιοκάστρου και η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου συνεχίζουν το έργο ενίσχυσης της διδασκαλίας στα σχολεία παρέχοντας σύγχρονο εξοπλισμό.
Συγκεκριμένα η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ωραιοκάστρου, ανταποκρινόμενη στο αίτημα εκπαιδευτικών και γονέων,  προχώρησε στην αγορά και τοποθέτηση δέκα (10) ηλεκτρονικών υπολογιστών σε σχολικές μονάδες της περιοχής.
Επίσης μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα αγοραστούν και θα παραδοθούν σε σχολεία τέσσερις (4) βιντεοπροβολείς (προτζέκτορες) και οθόνες προβολής.
«Είναι πολύ σημαντικό να προσφέρουμε στα παιδιά ό,τι καλύτερο για την εκπαίδευσή τους. Και από την αρχή αυτός ήταν ο στόχος μας. Και τον πετυχαίνουμε. Όραμά μας είναι να κάνουμε τα σχολεία του δήμου Ωραιοκάστρου κοιτίδες γνώσης, να εμπνεύσουμε τους μαθητές και να δώσουμε στα χέρια των εκπαιδευτικών πολύτιμα εργαλεία προώθησης και ενίσχυσης της γνώσης» τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου , Αστέριος Γαβότσης.
Ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ωραιοκάστρου, Ευάγγελος Χατζηαντωνίου επεσήμανε: « Για εμάς η ενίσχυση του εκπαιδευτικού έργου είναι ένα μεγάλο στοίχημα, που μέρα με τη μέρα κερδίζουμε. Εργαστήκαμε και εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σκληρά, σε δύσκολους καιρούς, προκειμένου να προσφέρουμε στα παιδιά μας αλλά και στους εκπαιδευτικούς τα μέσα που χρειάζονται για να κάνουν ένα βήμα παραπάνω. Αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας». 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!