Έκθεση «# ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ/ COLLABORATION» της καλλιτεχνικής ομάδας ΠΑΛΜΟΣ/PALMOS στην Υπόγεια Διάβαση (20-30/3)

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά φιλοξενεί την έκθεση με τίτλο
«# ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ/ COLLABORATION» της καλλιτεχνικής ομάδας ΠΑΛΜΟΣ/PALMOS τελειόφοιτων της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στην Υπόγεια Υπόγεια Διάβαση, Εναλλακτική Υπόγεια Διαδρομή (Λαγκαδά 223, ύψος Τραπεζών).
Η έκθεση εγκαινιάζεται την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:30 και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 30 Μαρτίου.
7 καλλιτέχνες, οι  Γιάννης Γαγρίνας, Μιχάλης Καφούσιας, Σαπφώ Σαράντου, Βάλια Τάσκου, Μαρία Τεντολούρη, Κατερίνα Χαραλαμπίδου-Βογιατζή, Παρασκευή Χατζοπούλου συμμετέχουν σε μια έκθεση που έχει σαν θέμα σημερινά κοινωνικά ζητήματα και μέσα από ένα προσωπικό εικαστικό λεξιλόγιο επιθυμούν να ανοίξουν διάλογο και να θέσουν προβληματισμούς γύρω από αυτά.
Πώς το περιβάλλον διαμορφώνει τις σκέψεις των ατόμων και πώς ο καθένας ερμηνεύει διαφορετικά τις συνιστώσες του κοινωνικοπολιτικού του περίγυρου;
Κινούμενοι μέσα σε έναν κόσμο συνεχόμενων μεταβολών, παραθέτουν τους προβληματισμούς τους απέναντι σε κοινωνικά ζητήματα.
Η πολύπλοκη σύσταση της κοινωνίας αντανακλάται στη διαφορετικότητα της εικαστικής γλώσσας μεταξύ των μελών της ομάδας. Με μέσα τη γραμμή, τη φόρμα, τους τόνους και τα υλικά, διαμορφώνονται οι προτάσεις τους.

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή: 08:00-21:00
Σάββατο: 08:00-14:00

Περισσότερες Πληροφορίες
ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
2313302835, -936,
grpol@pavlosmelas.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!