Πόλη Mπροστά - Προοδευτική Συμμαχία για τον Δήμο Παύλου Μελά: Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Βαρνάβα


Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Σταυρουπόλεως και Νεαπόλεως κ.Βαρνάβα είχαν χθες, Δευτέρα η υποψήφια Δήμαρχος Σίσσυ Φραγκοπούλου και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη «Πόλη Μπροστά -Προοδευτική Συμμαχία για τον Δήμο Παύλου Μελά», Ελένη Ορφανίδου, Όλγα Μυρίδου, Νίκος Παυλίδης, Γιώργος Στολτίδης και Λαμπρίνα Μυρίδου.
Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Μητρόπολης Σταυρουπόλεως και Νεαπόλεως συζητήθηκαν τα προβλήματα και οι προοπτικές ανάπτυξης του Δήμου Παύλου Μελά. Ο κ.Βαρνάβας τόνισε την ανάγκη στο δημοτικό συμβούλιο που θα προκύψει μετά τις εκλογές να υπάρχει κοινή γραμμή και ενότητα με στόχο την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων του Δήμου. «Το θέμα της παραχώρησης του στρατοπέδου Παύλου Μελά έχει τελειώσει. Τώρα πρέπει να δούμε πώς θα το αξιοποιήσουμε», σημείωσε ο κ.Βαρνάβας. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι δήμαρχοι στη Δυτική Θεσσαλονίκη οφείλουν να λειτουργήσουν υπερτοπικά και να έχουν ενιαία φωνή. «Το στρατόπεδο δεν είναι μόνο πρόβλημα του Δήμου Παύλου Μελά, είναι της Δυτικής Θεσσαλονίκης και όλης της πόλης. Η Δυτική Θεσσαλονίκη έχει ένα τεράστιο ταμείο αποθέματος γης. Ό,τι καινούργιο έργο σχεδιαστεί πρέπει να χωροθετηθεί εδώ», υπογράμμισε.
Από την πλευρά της, η Σίσσυ Φραγκοπούλου επισήμανε τις προοπτικές που ανοίγονται για τον Δήμο από τη νέα επέκταση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου της Δημοτικής Ενότητας Πολίχνης, που μετά από δέκα χρόνια ολοκληρώνεται μέσα στο 2019.
«Στην Πόλη Μπροστά κάνουμε πράξη την ενότητα πριν από τις εκλογές. Πιστεύουμε ότι τα προβλήματα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε όλοι από την ίδια σκοπιά. Έχουμε τη γνώση, την όρεξη και το όραμα μας για να προσφέρουμε σε πολλά επίπεδα. Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε σύμμαχοι στον αγώνα της Μητροπόλεως για τα προβλήματα στον Δήμο Παύλου Μελά», υπογράμμισε η κυρία Φραγκοπούλου, σημειώνοντας την ανάγκη η Μητρόπολη να είναι αρωγός στο έργο των Δήμων της Δυτικής Θεσσαλονίκης.
Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε αναφορά και στο χρονίζον ζήτημα της ανέγερσης του Ιερού Ναού της Αγίας Αικατερίνης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!