“Καλαμαριά αλλιώς, δημιουργούμε το μέλλον”. Nέα παράταξη στο Δήμο Καλαμαριάς με πυρήνα τη ΡΕΚΚ και νέο επικεφαλής το Δημήτρη Αρκούδη!




Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς
Μεταμορφώσεως 9,ισόγειο,τηλ./φαξ : 2313 314396
                     E-mail: dimotikikinisikal@gmail.com,  info@rekk.gr,  
                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
“Καλαμαριά αλλιώς, δημιουργούμε το μέλλον”.
Nέα παράταξη στο Δήμο Καλαμαριάς με πυρήνα τη ΡΕΚΚ
και νέο επικεφαλής
το Δημήτρη Αρκούδη!

Μέσα σε ένα θερμό και ενωτικό κλίμα η Γενική Συνέλευση της ΡΕΚΚ που έγινε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς έκανε δεκτή την εισήγηση του ΣΣ της ΡΕΚΚ, που περιλάμβανε –πέραν του απολογισμού-  τρία σκέλη:
1.                          Τη δημιουργία ενός νέου αυτοδιοικητικού σχήματος με πυρήνα τη ΡΕΚΚ
2.                          Την εκλογή νέου επικεφαλής και συγκεκριμένα του νέου δικηγόρου Δημήτρη Αρκούδη
3.                          Τη δημιουργία ομάδων εργασίας για το ψηφοδέλτιο, τα οργανωτικά και τα προγραμματικά ζητήματα
Ο Μανόλης Λαμτζίδης εισηγήθηκε απευθυνόμενος στη Συνέλευση την εκλογή ως επικεφαλής του Δημήτρη Αρκούδη, νέου δικηγόρου, που είναι σε θέση να ηγηθεί ενός νέου σχήματος,  να οδηγήσει σε μια νέα αρχή,  να εγγυηθεί εσωτερικές δημοκρατικές , συλλογικές λειτουργίες και να αλλάξει το συσχετισμό δυνάμεων σε τοπικό επίπεδο προς την κατεύθυνση της περισσότερης δημοκρατίας, της μεγαλύτερης  συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και της διεκδίκησης και αξιοποίησης των δημόσιων χώρων.
«Ο Δημήτρης Αρκούδης είναι ο νέος επικεφαλής που θα τον στηρίξουμε ολόψυχα γιατί συμμεριζόμαστε τα ίδια οράματα , τις ίδιες επιδιώξεις και είναι σε θέση να βάλει σε νέα τροχιά το χώρο μας» τόνισε ο μέχρι σήμερα επικεφαλής της ΡΕΚΚ Μανόλης Λαμτζίδης .
« Μεγάλη είναι η ευθύνη να αναλάβω επικεφαλής αυτού του νέου εγχειρήματος ενόψει και των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ευχαριστώ όλους και όλες για τη στήριξη τους….Επιδιώκουμε να αλλάξουμε την παλιά αντίληψη για την τοπική αυτοδιοίηκηση, να δώσουμε ζωή στα όνειρα μας για την Καλαμαριά…» τόνισε στην παρέμβασή του ο νέος  επικεφαλής .
Τελος, η συνέλευση αποφάσισε ο τίτλος του νέου συνδυασμού να είναι «Καλαμαριά αλλιώς! Δημιουργούμε το μέλλον»!
 
                                Καλαμαριά, 27.3.2019
                                Από το Γραφείο Τύπου




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!