Αλληλεγγύη - Ανατροπή: O πανικός και η βιασύνη του κ Γαβότση


                                                                
Δελτίο τύπου
                              
                              Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΒΙΑΣΥΝΗ του κ. ΓΑΒΟΤΣΗ

Ο πανικός ποτέ δεν υπήρξε καλός σύμβουλος, η δε βιασύνη ο χειρότερος τρόπος αντιμετώπισης των προβλημάτων.  Έτσι και η διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου υπό την καθοδήγηση του κ. Γαβότση υπέπεσε σε νέο τεράστιο ατόπημα παραβλέποντας ότι τα δελτία τύπου της Δ.Κ.Π.Ω ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ- ΑΝΑΤΡΟΠΗ ήταν πάντοτε μετρημένα (σε αντίθεση με την ίδια) και τεκμηριωμένα.
«Λαγός την φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του». Επιτίθεται λοιπόν στην ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ότι δήθεν εκτοξεύει προεκλογικά πυροτεχνήματα στο θέμα του δεύτερου γιατρού στη Μυγδονία, ενώ ο ίδιος τα έχει λύσει αυτά από τις 6-2-2019 (!!!!) και για του λόγου το αληθές παραθέτει σειρά τηλεφωνημάτων από δημοτικούς του συνεργάτες στην Γ! ΥΠΕ.
Μόνο που λησμόνησε ότι τα τηλεφωνήματα, οι αιτήσεις  και οι παρακλήσεις δεν λύνουν τα προβλήματα. Και για του λόγου το αληθές, την επομένη (7-2-2019)  ο αντιδήμαρχος κ. Καραστερίου (την μαρτυρία του οποίου επικαλείται ο κ. δήμαρχος)  άθελα του τον αδειάζει κυριολεκτικά, δηλώνοντας επί λέξει σε ραδιοφωνική συνέντευξη του στο ΑΜΠΕ σε εκπομπή της δημοσιογράφου κ. Αναστασίας Καρυπίδου  ότι: «κάνω έκκληση να λυθεί το πρόβλημα του δεύτερου γιατρού στο Δρυμό και Μελισσοχώρι…» λησμονώντας ότι ο κ. Γαβότσης το είχε λύσει από την προηγούμενη.  (εδώ γελάνε). Δυστυχώς για τον κ. δήμαρχο οι δημότες του Ωραιοκάστρου έχουν χορτάσει από λόγια και υποσχέσεις και δεν μπορούν να καταπιούν νέες.
Όσο για το εύλογο ερώτημα του κ. Δημάρχου, «πως είναι δυνατόν να ενημερώνεται ο επικεφαλής μιας παράταξης από τη Γ! ΥΠΕ χωρίς να έχει ενημερωθεί πρωτίστως ο Δήμος που έχει κινήσει διαδικασίες» (!!!!) τον ενημερώνουμε πως αν απευθύνονταν κι αυτός όπως και η παράταξη μας στην Υγειονομική μας Περιφέρειας θα είχε την ίδια πληροφόρηση που πήραμε.
Αλλά εδώ δυστυχώς ο κ. δήμαρχος δεν πήρε χαμπάρι τις δύο Α.Ε.Π.Ο των λατομείων του Μεσαίου από τους συνεταιρισμούς ΝΙΚΗ και ΚΥΨΕΛΗ που αναρτήθηκαν σε Διαύγεια και τον ιστότοπο του ypeka, την τοποθέτηση του δεύτερου γιατρού σε Δρυμό και Μελισσοχώρι θα έπαιρνε; Φαίνεται μάλλον ότι στη διοίκηση του Δήμου περιμένουν να πέσουν τα πάντα στα χέρια τους αλλά δυστυχώς το μάνα εξ ουρανού έπεσε μόνο μία φορά.
‘Όσο για τον αποχαρακτηρισμό της λατομικής περιοχής του Μεσαίου και τον νομικό τρόπο που πρέπει να ακολουθηθεί, τον ανέλυσε λεπτομερώς ο επικεφαλής της παράταξης μας πάμπολλες φορές τόσο με άρθρο του στον τύπο όσο και στα δημοτικά συμβούλια.
Μάλλον όμως η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου έχει εμφανές πρόβλημα να κατονομάσει τον μόνο αρμόδιο και υπεύθυνο του αποχαρακτηρισμού της λατομικής περιοχής που έχει όνομα και ιδιότητα.  Είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ο περιφερειάρχης κ. Τζιτζικώστας και ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ, πρόσωπο ή υπηρεσία.
Περιμένουμε λοιπόν από τον κ. δήμαρχο να ξεκινήσει την αγωνιστική του δράση κατά της περιφέρειας και του κ. Τζιτζικώστα για να αποδείξει ότι το ενδιαφέρον του για το περιβάλλον και τους κατοίκους του Μεσαίου δεν είναι προσχηματικό και δεν περιορίζεται ΜΟΝΟ  σε αμυντικού τύπου πρόσκαιρες νομικές κινήσεις κι ας αφήσει έξω την Δ.Κ.Π.Ω  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ που έχει δώσει πάμπολλα δείγματα γραφής αγωνιστικότητας, συνέπειας και προσφοράς στο Δήμο Ωραιοκάστρου.
               Το γραφείο τύπου της Δ.Κ.Π.Ω  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ- ΑΝΑΤΡΟΠΗ





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!