Η Κατερίνα Μάρκου στο Open Beyond TV

«Νόμιζα ότι τον καρνάβαλο τον κάψαμε χθες» σχολίασε η υποψ. Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μάρκου. «Δεν είναι δυνατόν ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ να λέει ότι έχουμε μείωση της φορολογίας.  Αυτό που κάνετε είναι αναδιανομή της φτώχειας και μοιράζετε ψίχουλα» είπε μιλώντας στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος 5.30 στο Open Beyond TV την Τρίτη.
Για τη μη καταβολή της δόσης του 1 δις υπενθύμισε ότι «Η δόση του 1 δις δεν είναι χρήματα που δανειζόμαστε είναι χρήματα που μας οφείλουν από τα κέρδη των ομολόγων και δεν μας τα δίνουν γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε το τρίτο μνημόνιο και δεν έχει ολοκληρώσει τις «ουρές», τις υποχρεώσεις του»
Αναφέρθηκε στα κόκκινα δάνεια και την προστασία της πρώτης κατοικίας λέγοντας ότι «Στη ΝΔ λέμε ότι θέλουμε να αποκαλυφθούν οι κακοπληρωτές και να προφυλαχθεί η πρώτη λαϊκή κατοικία». Τόνισε, όμως, ότι «αν δεν γίνουν θέσεις εργασίας και δεν αυξηθούν τα εισοδήματα, δεν θα πληρωθούν τα δάνεια. Θέλουμε νέες θέσεις εργασίας, μία κυβέρνηση φιλική στην επιχειρηματικότητα, που θα ανοίγει τις πόρτες στις επιχειρήσεις, μείωση της φορολογίας, μείωση της γραφειοκρατίας, όλα αυτά που έχει πει ο κ. Μητσοτάκης».
«Οι τράπεζες είναι ανοιχτές για κολλητούς και ημετέρους. Ο μόνος που μπορεί να δανειστεί είναι ο κ. Πολάκης. Οι βιομηχανικές ζώνες στη Σίνδο, στην Κομοτηνή, είναι βιομηχανικές ζώνες ‘φαντάσματα’, οι επιχειρήσεις έχουν μετακομίσει, έχουν πάει Βουλγαρία, Σκόπια και ούτω καθεξής» είπε για την κατάσταση που βιώνουν οι επιχειρήσεις σήμερα.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε το τρίτο μνημόνιο που γέννησε τα υπερπλεονάσματα. Τέσσερα χρόνια κυβέρνηση είναι ο κ. Τσίπρας, τί περιμένει για να επαναδιαπραγματευτεί; … Θα δείτε τα αποτελέσματα των εκλογών και δεν θα το πιστεύετε. Θα έχετε εξαφανιστεί. Το 4% σας περιμένει» είπε.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!