ο SportX Camp: Η Ευρώπη στα πόδια τους!



Περισσότεροι από 20 σκάουτερς για 88 επίλεκτους ποδοσφαιριστές τον Μάιο στη Θεσσαλονίκη!
Η SPORT EXPERTE σε συνεργασία με τον ΟΑΣΠΕ και περισσότερους από 20 διεθνείς scouters και τεχνικούς διευθυντές ευρωπαϊκών ομάδων
διοργανώνει το 2
ο SportX Camp το Μάιο στη Θεσσαλονίκη αποκλειστικά για επίλεκτους ποδοσφαιριστές γεννημένους τα έτη 2003 ως 2006.
Εκπρόσωποι συλλόγων όπως αυτοί των Hertha BSC, 1. FC Köln, Eintracht Frankfurt, Dynamo Dresden, FC Red Bull Salzburg, Dynamo Zagreb έχουν ήδη επιβεβαιώσει την παρουσία στους στη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζουν τα μπλοκάκια τους για να επιλέξουν τους καλύτερους για τις ομάδες τους!
Αναμένονται σκάουτερς των VfB Stuttgart, TSG Hoffenheim, DAC 1904 SC Freiburg, FC Schalke 04, Karlsruher SC, Fortuna Düsseldorf, FC Viktoria Köln 1904 e.V. FC Augsburg, 1. FC Nürnberg, SV Werder Bremen, Hamburger SV, Bayer 04 Leverkusen καθώς και εκπρόσωποι αγγλικών, βελγικών, γαλλικών, ολλανδικών ομάδων.
Από τις 24 ως τις 26 Μαΐου η καρδιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα χτυπά στη Θεσσαλονίκη!
Πρόκειται για ένα τριήμερο scouting camp υψηλών προδιαγραφών που διοργανώνει η κορυφαία γερμανική εταιρία management SPORT EXPERTE με στόχο την ανεύρεση και ανάδειξη ταλαντούχων και ικανών νεαρών ποδοσφαιριστών γεννημένων από το 2003 ως και το 2006 που επιθυμούν να αγωνιστούν σε ομάδες του εξωτερικού.
Πρωτοποριακός σχεδιασμός!
Οι 88 επίλεκτοι ποδοσφαιριστές θα συγκροτήσουν τις οχτώ 11άδες του 2ου SportX Camp μέσω υπόδειξης των προπονητών τους ή των ανθρώπων της SPORT EXPERTE μετά από αγώνες αξιολόγησης.
Η κάθε ομάδα θα έχει τον δικό της προπονητή, επιλεγμένο από την SPORT EXPERTE, που θα καθοδηγεί κατά τη διάρκεια των αγώνων στο SportXCamp.
Τους αγώνες θα επιβλέπει τριπλέτα διαιτητών, ενώ θα παραβρίσκονται γυμναστές, φυσιοθεραπευτές, ιατροί, φροντιστές και ό,τι προβλέπεται για τη διεξαγωγή ενός διεθνούς αγώνα ποδοσφαίρου.
Μετά την ολοκλήρωση των τριών αγώνων αξιολόγησης, οι παίκτες που θα ξεχωρίσουν και θα επιλεγούν, θα μεταβούν για νέα δοκιμαστικά μίας εβδομάδας στην έδρα του ευρωπαϊκού συλλόγου, με όλα τα έξοδα πληρωμένα (μετακίνηση, διατροφή, διαμονή) με στόχο να διεκδικήσουν επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας. Όσοι παίκτες δεν επιλεγούν, το γραφείο της SPORT EXPERTE θα αναλάβει να τους φέρει σε επαφή και με άλλες ομάδες.
Ειδικό κεφάλαιο για την εταιρία είναι η παρουσία του JÜRGEN KOHLER, με την τεράστια καριέρα ως παίκτης, προπονητής και τεχνικός διευθυντής, ο οποίος και προτείνει τους παίκτες στις ομάδες στις οποίες μεγαλούργησε
 (Γιουβέντους, Μπάγερν Μονάχου κ. ά.)
Οι ιθύνοντες της SPORT EXPERTE
·         OLIVER WÖLKI: Είναι ο διευθυντής του γραφείου της Sport Experte στη Γερμανία. Πρώην ποδοσφαιριστής, με 200 συμμετοχές σε γερμανικούς συλλόγους αγωνιζόμενος ως μέσος. Πλέον ασχολείται με την ανάδειξη και προώθηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών
·         ΤΑΣΟΣ ΜΑΡΑΓΚOΖΙΔΗΣ: Ο ομογενής FIFA Agent που ζει και εργάζεται στη Γερμανία όντας από τους πλέον έμπειρους στο χώρο και με σημαντικές μεταγραφικές επιτυχίες σε ομάδες της Ευρώπης
·         ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΚΑΚΗΣ: Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής, κάτοχος διπλώματος UEFA A', ο οποίος έχει διαγράψει μια μεγάλη καριέρα, πλέον δραστηριοποιείται στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου και αποτελεί βασικό και μόνιμο συνεργάτη της SPORT EXPERTE στην Ελλάδα
Η πολύχρονη εμπειρία των στελεχών της SPORT EXPERTE εγγυάται για τη διεξαγωγή ενός καθ’ όλα άψογου σε οργάνωση και επαγγελματισμό scouting camp που θα δώσει τη μέγιστη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εκπληρώσουν τα όνειρά τους και να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους!
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
-      Τηλ. 6930 393091
-      E-mailSportXCamp@gmail.com
-      FacebookSportX Camp
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Δώρα Ιωακειμίδου, ΟΑΣΠΕ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!