Προβολή του Αγώνα Δρόμου «Τρέχω στα στρατόπεδα μαζί με την λάμψη»: 15/4 στη Μονή Λαζαριστών, 21/4 στη Νέα Παραλία


Στο πλαίσιο της προβολής του Αγώνα Δρόμου «Τρέχω στα στρατόπεδα μαζί με την λάμψη» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μαϊου 2019 και της καλύτερης ενημέρωσης των πολιτών, οι Δήμοι Αμπελοκήπων Μενεμένης και Παύλου Μελά και ο Σύλλογος «Λάμψη» Γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδος διοργανώνουν δύο δράσεις τις επόμενες ημέρες.

Ενημέρωση συλλόγων στη Μονή Λαζαριστών (15/4)
Τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 και ώρα 19.00, στη Μονή Λαζαριστών, Αίθουσα Εκδηλώσεων 1ου ορόφου, Κολοκοτρώνη 21 Σταυρούπολη, καλούνται στην ενημερωτική συνάντηση – παρουσίαση του Αγώνα, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολικών Μονάδων Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας, Αμπελοκήπων, Μενεμένης, αθλητικοί, πολιτιστικοί, περιβαλλοντικοί, καθώς και σύλλογοι πολιτικής προστασίας, από
•το Δήμαρχο Αμπελοκήπων Μενεμένης και Πρόεδρο της ΠΕΔΚΜ Λάζαρο Κυρίζογλου,
•το Δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη,
•και από τον Πρόεδρο του Συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Λάμψη», Δημήτριο Σανδάλη.
Τα υπηρεσιακά στελέχη των δύο δήμων θα αναφερθούν στα οργανωτικά θέματα, τις ατομικές και ομαδικές εγγραφές και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις του κοινού ενώ θα δοθεί σε όλους σχετικό ενημερωτικό υλικό (folder με αφίσα, την προκήρυξη, ενημερωτικό φυλλάδιο).

Ενημέρωση στη Νέα Παραλία υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής της ΙΡΙΣ (21/4)
Την Κυριακή 21/4/2019 και ώρες 11.00 – 14.00, θα ενημερωθούν οι πολίτες, όπως και στις 6 Μαΐου του 2018, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης για τον Αγώνα Δρόμου «Τρέχω στα στρατόπεδα μαζί με τη Λάμψη» υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής της ΙΡΙΣ και με μια … έκπληξη από τη Θεατρική Ομάδα του Δήμου Παύλου Μελά.
Στον Κήπο των Εποχών, οι Δήμοι Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Παύλου Μελά, με την αρωγή της Φιλαρμονικής της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης ΙΡΙΣ του Δήμου Παύλου Μελά και του μαέστρου Άγγελου Καραπινίδη, θα προωθήσουν επικοινωνιακά τον Αγώνα σε όλους όσους έχουν εντάξει τη Νέα Παραλία στην καθημερινότητά τους.
Ταυτόχρονα με την πληροφόρηση σχετικά με τον Αγώνα (ημερομηνία διεξαγωγής 12/5/2019), οι διερχόμενοι πολίτες θα ενημερωθούν και για το λαμπρό έργο του Συλλόγου Γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Λάμψη» και θα ενισχυθεί η διάδοση του μηνύματος ότι ο παιδικός καρκίνος μπορεί να ιαθεί.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν τον κύριο Αλέξη Χεμπεκίδη και την εταιρεία Hebekidis Auto Group για την χορηγία των T-shirt προς τα μέλη της Φιλαρμονικής που θα συμμετέχουν στη δράση της Νέας Παραλίας.

Ευχαριστήριο στο Δήμο Θεσσαλονίκης
Οι Δήμοι Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Παύλου Μελά, και ο Σύλλογος Γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Λάμψη», ευχαριστούν δημόσια το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Πέτρο Λεκάκη για την αποδοχή του αιτήματος χρήσης του χώρου στη Νέα Παραλία, για τον παραπάνω σκοπό.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!