3ο Photosphere στην Πάρο και στην Πάτμο




3ο Photosphere
Πάρος, 30 Ιουνίου - 15 Ιουλίου 2019 / Πάτμος, 28 Ιουλίου - 11 Αυγούστου 2019


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρίτη χρονιά για το Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Εξωτερικού Χώρου Photosphere!
Μετά από την μεγάλη επιτυχία του 1ου και του 2ου Photosphere, το Διεθνές Φεστιβάλ των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων, συνεχίζει το ταξίδι του και υπόσχεται άλλα δύο υπέροχα καλοκαιρινά φωτογραφικά δεκαπενθήμερα!
Το 3ο Photosphere θα πραγματοποιηθεί στην Πάρο από τις 30 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου, 2019, στον Πολιτιστικό Σύλλογο “Αρχίλοχο”, ενώ στην Πάτμο από τις 28 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου, 2019, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Πάτμου “Πάτμιον”.
Τις φωτογραφίες που θα συμμετέχουν θα επιλέξουν για άλλη μια χρονιά οι καταξιωμένοι στο χώρο της τέχνης κριτές του Photosphere, οι φωτογράφοι Κοσμάς Κουμιανός και Darran Rees, ο φωτογράφος και καθηγητής φωτογραφίας John Pack, η ιστορικός τέχνης, δημοσιογράφος και τεχνοκριτικός Βασιλίκα Σαριλάκη, ο σκηνοθέτης Πάνος Κέκας και ο αρχιτέκτων και σκηνογράφος Κώστας Ματθαίου.
Δικαίωμα συμμετοχής στο Φεστιβάλ έχουν ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι από 17 ετών και άνω και το θέμα θα είναι ελεύθερο όπως και στα προηγούμενα Φεστιβάλ.
Οι συμμετοχές έχουν ανοίξει και θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 5 Μαΐου 2019.
Περισσότερες πληροφορίες, όρους και φόρμα δήλωσης συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ www.photosphere.gr







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!