Eκδήλωση των 320 μεγάλων επιχειρήσεων στις 16/4/19: Εκλογές, Ανάπτυξη, Καταστροφή, Χωροταξία




ΕΚΛΟΓΕΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ

σας καλούμε στην εκδήλωση - συνάντηση στις 16/04/19 στο Ξενοδοχείο ΜΕΤ για να σας παρουσιάσουμε την καθαρή επιχειρηματική και με ευρεία συναίνεση άποψη για την πραγματική ανάπτυξη με επενδύσεις και την αναστροφή των εμποδίων, που μας οδήγησαν στην κρίση και την συρρίκνωση της παραγωγής και των εισοδημάτων κατά 65% στην ΠΚΜ - ΟΟΣΑ, Eurostat
Η ΕΕ και ο Πρόεδρος Juncker, σε προσωπική επιστολή προς Νίκο Φιλίππου για λογαριασμό των 320, μόλις πρόσφατα τοποθετήθηκε θετικά για το χωροταξικό Κ. Μακεδονίας, την αποφυγή των μετεγκαταστάσεων και την αποφυγή της ερήμωσης, ειδικά για τη δυτική Θεσσαλονίκη.

Είναι αναγνωρισμένο από όλους ότι το πρόβλημα ανάπτυξης ή καταστροφής από τις διατάξεις του χωροταξικού είναι υπαρκτό και έχει την μεγαλύτερη δυνατή ενυπόγραφη κοινωνική συναίνεση για να λυθεί θετικά και να γίνουν διορθώσεις.

Θα μας τιμήσει η παρουσία σας.

Με εκτίμηση,


Ζήσης Κώστας, Μπόγιας Χρήστος, Ναξιάδης Μενέλαος, Νικολαίδου Έλλη, Φιλίππου Νίκος


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!