Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων: “Άμεση αποπομπή του κατευθυνόμενου αρνητή της Γενοκτονίας των προγόνων μας.


Θεσσαλονίκη, 11/4/2019
Αριθμ.Πρωτ.: 76

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων:
“Άμεση αποπομπή του κατευθυνόμενου αρνητή της Γενοκτονίας των προγόνων μας.

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση βίντεο, στο οποίο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης, αποκαλεί «μύθο» τη Γενοκτονία που υπέστησαν οι πρόγονοί μας, καλούμε τον Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, όχι μόνο να αποπέμψει τον εν λόγω από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ αλλά και να τον διαγράψει άμεσα από τα μητρώα μελών του κόμματός του.
Οι κατάπτυστες, προκλητικές και ανιστόρητες αυτές δηλώσεις αποτελούν ύβρη για τον ποντιακό και εν γένει προσφυγικό ελληνισμό όπου γης.
Ενόψει  της επικείμενης μαύρης επετείου για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την έναρξη της δεύτερης φάσης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τους Νεότουρκους, στέλνουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως δεν θα επιτρέψουμε,  δια της ψήφου μας, σε οποιονδήποτε  κατευθυνόμενο αρνητή της Γενοκτονίας, που προσβάλλει βάναυσα τη μνήμη  των αδικοχαμένων προγόνων μας,  να μας εκπροσωπήσει στο Εθνικό και Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Για το Δ.Σ. της Π.Ο.Π.Σ.
Η Πρόεδρος

Χριστίνα ΣαχινίδουΤο avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!